for litt over 54.000 euro

Land Rover ønsker å lykkes der andre har mislyktes førog til tross for at de har annonsert sin Range Rover Evoque cabriolet som «Verdens første konvertible luksus-SUV»Sannheten er at konseptet med cabriolet SUV ikke er nytt. For noen år siden prøvde Nissan det med CrossCabrioleten bil basert på Murano, med lerretstak.

Range Rover Evoque Convertible er den eneste konvertible SUV-en i Norway

Til tross for at andre merker ikke har vært i stand til å oppnå suksess i dette segmentet, er sannheten den fra Land Rover har grunn til å være optimistiskefra begynnelsen er Range Rover Evoque mest suksessrike modellen i sitt utvalgså å ta tredørs karosseriet og legge et lerretstak på det har ikke vært urimelig og burde få rimelig salg.

Et annet poeng i dens favør er det det er ingen lignende modell på markedet. Det nærmeste kan være Jeep Wrangler, men det ville ikke være sammenlignbart av flere grunner. Jeepen er mer rettet mot terrengkjøring, og taket går ikke like lett av. I denne forstand, Range Rover Evoque det tar 18 sekunder å holde seg helt åpent, og 21 sekunder å lukke lerretstaket igjenkan begge operasjonene utføres mens du kjører opp til en hastighet på 50 km/t.

Range Rover Evoque Cabriolet

Fra merket sørger de for at når panseret er lukket, lydisolasjonen er på nivå med den for den konvensjonelle versjonenog at når toppen er brettet, påvirker det ikke bagasjerommet.

Det som har endret seg er totalvekten på kjøretøyet, og det er den som er cabriolet, har måttet gjennomgå noen strukturelle endringer Som ytterligere forsterkning av A-stolpene og bass boost. I tillegg må du legge til vekten av den elektriske mekanismen og av skjulte veltebøyler I ryggen. Med alt dette, vekten av Range Rover Evoque Cabriolet er ca 270 kg høyere til metalltaket.

Startprisen for Range Rover Evoque Cabriolet er 54 700 euro for versjonen med motor 150 hk diesel og firehjulsdrift. Utvalget av motorer kompletteres med en annen 180 hk dieselmotor og en 240 hk bensinmotor.

Du kan også være interessert i:

Leave a Comment