Ford Mustang Cobra Jet 2018, den villeste ponnibilen fyller 50 år

Vi vet at amerikanere elsker dragracing, det såkalte Dragracing, og også muskelbilene. Og hva skjer når vi tar en av de mest kjente modellene og forbereder den? Vel, vi har 2018 Ford Mustang Cobra Jeten modell utarbeidet av Ford ytelse for akselerasjonsløp og at det i år i anledning sitt 50-årsjubileum blir det den mektigste i historien.

Denne helt spesielle Ford Mustangen hvis forrige generasjon stammer fra 2016 vil ha en begrenset produksjon på 68 enheter, det samme som på datoen den først ble utgitt for et halvt århundre siden (1968), og du kan bare velge mellom to dekorasjoner: Race Red og Oxford Hvit.

2018 Ford Mustang Cobra Jet: 8 sekunder til 1/4 mil

2016 Mustang Cobra Jet

hjertet av 2018 Ford Mustang Cobra Jet vil være bekjentskapet 5,2 liters V8 «Coyote» med superlading ved hjelp av en kompressor samt en mengde deler utviklet av merkets konkurransespesialist, Ford ytelse. På samme måte har denne Mustangen et spesifikt oppsett som demonstrert av dens 9-tommers stiv bakaksel fra Strange Engineering-firmaet, coilover-støtdempere eller Weld Racing-felger.

En kunne selvfølgelig ikke mangle. bur Standard anti-roll med sertifisering av NHRA, den høyeste myndigheten innen dragracing, eller FIA Racetech-setene. Målet satt av 2018 Ford Mustang Cobra Jet er ingen andre enn å få fullføre kvartmila på litt over åtte sekunder innenfor aksje- og superaksjekategoriene.

Verken prisen eller når den vil være tilgjengelig har ennå blitt offentliggjort, selv om den fungerer som en referanse det 2016-modellen hadde en sluttpris på 100 000 dollar. Som alle Mustang Cobra Jetvil bli produsert nesten for hånd på Flat Rock-anlegget i Michigan.

Mustang Cobra Jet 2016 01

Til Eric Cinglobal direktør for Ford Performance Parts, «Fra de tidlige Mustang Cobra Jets som dominerte 1968 NHRA Winternationals til de nyeste Cobra Jets, fortsetter Ford Performance Parts-teamet å stå bak dette Cobra Jet-merket, støttet av banesuksess. i fem tiår.»

Leave a Comment