Ford Mustang vil være en hybrid i 2020, gode nyheter eller dårlige nyheter?

Amerikansk makt, ringer uttrykket en bjelle? Vel, denne filmfrasen, og det åpenbart Ford Mustang har alltid kommet til håret ditt, vil det endre seg fullstendig fordi Mustang vil være en hybrid i 2020, som offisielt annonsert av det blå ovale selskapet. Det er blant hans planer for fremtiden, som det er flere nye modeller for de neste årenesett Mustangen gjennom bøylen på hybridiseringMen det er ikke negativt i det hele tatt. sikker på elskere av den 5,0 liters atmosfæriske V8 De vil være tilbakeholdne, men fortsett å lese, så skal jeg fortelle deg hva Ford forbereder.

Den første love som de har gjort siden Ford er nøkkelen, og det er at styret deres forsikrer det Den vil i det minste ha samme kraft som dagens 5,0-liters V8.men også med en ekstra fordel: en mer umiddelbar levering av par som åpenbart vil være produktet av den elektriske motoren. Forordningen mot forurensende utslipp vil snart stramme skruene til sektoren i Europa, og Ford ønsker å være forberedt på overgang til elbiler i hele sitt sortiment, og i disse termene en hybrid Ford Mustang ikke bare er det ikke gal, men det er det en utmerket idé hvis løftet blir oppfylt.

ford mustang gt

Ford Mustang skal være hybrid, og det kommer en ny elektrisk SUV med 500 km autonomi

Den amerikanske produsenten Ford kommer til å intensivere sin utvikling mht alternative fremdriftsteknologiersatser på hybridisering av motorene deres. Ford Mustang er en av modellene som skal ha en hybridversjon, men de forbereder også en F-150 som følger de samme retningslinjene, og Også en Ford Transit hybrid De kommer rundt samme datoer. Nå er kanskje det mest interessante at de er det klargjør en helelektrisk SUVog angående dette har de bare fremmet det Det vil være rundt 500 km autonomi; et godt tall hvis vi tar i betraktning at Renault ZOE tilbyr 400 km, og Opel Ampera-e vil nå de 500 km i henhold til homologering

For alt dette har Ford planlagt en investering på 700 millioner dollar om produksjonsanlegget i Flat Rock. Selv om de for tiden allerede tilbyr hybridmodeller, ønsker det amerikanske selskapet å etablere seg som en av referanseprodusentene i fremtiden for hybridisering og elektrifisering, og ikke bare i USA, men også på det europeiske markedet. Så ja, gode nyheter i alle fall.

Leave a Comment