Ford omregistrerer Maverick-navnet for en fremtidig SUV av merket

Ford Det er han villig til drepe praktisk talt alle sine biler i USA slik at bare Ford Mustang, GT og Focus ville overleve. Resten av utvalget ville bestå av enten pick-up, SUV eller SUV, som er de som for tiden står for hoveddelen av salget til det amerikanske merket. Blant de nye modellene ser det ut til at Ford Mavericken allrounder som vi allerede møtte i Europa for mange år siden.

historien til Ford Maverick dateres tilbake til 1970, men i dette tilfellet snakker vi om bil som etterfulgte Ford Falcon og at den ble født med det klare målet om å være en kompakt modell som kunne kjempe, ansikt til ansikt, med den nye generasjonen av modeller som kom fra Japan og som var mer moderne, lettere og med et forbruk i tillegg til en mye mer inneholdt pris.

Den var i produksjon til 1977 da den ble erstattet av Ford Fairmont, og ble tilbudt i både 2- og 4-dørs karosseristiler og med ytelser fra 100 til 210 hk i de første versjonene, selv om senere de kraftigste motorene gradvis forsvant fra serien.

biler ford maverick 11970

Men det var ikke den eneste gangen Ford tilbød Maverick. Mange vil sikkert huske at i Europa, Nissan og Ford samarbeidet i utviklingen av en 4×4 som ble født henholdsvis med navnet på Terrano og Maverick. Når det gjelder den amerikanske modellen var den ikke like vellykket som den japanske og var kun i salg mellom 1993 og 1999, det vil si de to første generasjonene, mens Terrano stoppet produksjonen i 2006 da den ble erstattet av Nissan X -Sti.

Ford ser ut til å ønske å gi ut dette navnet på nytt og det vil den også gjøre som en liten versjon av sin legendariske Ford Bronco, som nylig introduserte den nye generasjonen. For øyeblikket indikerer ikke ryktene når det kan være tilgjengelig eller i hva segmentet Det vil bli plassert, selv om det sikkert vil være en veldig lik Maverick som vi møtte her.

På samme måte, Ford Den har også registrert et annet interessant navn: Timberlane. Selv om det i dette tilfellet ikke ser ut til at vi snakker om et nytt kjøretøy, men snarere en versjon avledet fra selve bilen. ford bronco. På denne måten finner vi at Ford-merket vil ha et utvalg som består av Ford Bronco, Maverick, Escape, EcoSport, Explorer og den nye Ford Focus Active. En hel intensjonserklæring som ser ut til å følge linjen til for eksempel Peugeot, som har valgt at hoveddelen av kjøretøyene skal være i SUV-segmentet.

Leave a Comment