Forhåndsvisning av Skoda Kamiq 2023, hva vil endre seg i den?

De Skoda Kamiq 2023 Det vil være en liten oppfriskning for modellen, en ansiktsløft. Det vil innebære endringer på designnivå, for å hamle opp med resten av katalogen til det tsjekkiske merket og også dets konkurrenter. Men det vil også bringe andre relevante nyheter i seksjonen for mekaniske konfigurasjoner og, selvfølgelig, i dens utstyr.

Det tsjekkiske merket er akkurat nå i en viktig prosess med rekkeviddefornyelse. Flere av modellene mottar viktige oppdateringer for å forbedre merkets posisjonering i det europeiske markedet. Skoda har en solid vekststrategi i det gamle kontinentet, og fornyelsen av skoda kamiq Det blir en nøkkelbevegelse for å fortsette å gå videre med dette målet. De Skoda Kamiq 2023 Det kommer ikke til å bli en stor endring, men snarere en Oppdaterog med denne rekreasjonen går vi videre hva blir designet ditt. La oss også se hvilke andre endringer det vil føre med seg.

SKODA KAMIQ 2023 RENDER

Nyheter i Skoda Kamiq 2023, hva skal endres og hva ikke?

Oppdateringen av modellen, i form av Skoda Kamiq 2023, vil følge samme linje som omstylingen av Skoda Karoq. Jeg mener, hva kommer det til å bringe? kosmetiske endringer i seksjoner som f.eks frontoptikk eller støtfanger. I frontlyktene vil vi se en noe mer stilisert og sporty design, med optikk mer revet og selvfølgelig med LED-teknologi. Og på støtfangerne vil spissen ha noen nye luftinntak både i den sentrale delen og i sideendene.

Det som kommer til å endre seg mest på et estetisk nivå, som det vanligvis skjer, er fronten. I denne restylingen, en ny ny grill som fremfor alt vil søke å bringe stilen nærmere Skoda Enyaq. De Skoda Kamiq 2023, som har skjedd med den nylig fornyede Karoq, vil ha en stil som ligner mer på designspråket som den elektriske modellen har sluppet. Men bak vil det være ganske få endringer. De piloter de kommer til å beholde identisk i hovedsak, men det kommer til å endre lystegning for å skille restylingen fra forrige versjon.

Og selv om dette ikke kommer til å bli sett med det blotte øye, er vi klar over at de gjør det førerprøver Relatert til tekniske forbedringer at denne restylingen kommer. Nøkkeloptimaliseringer både på nivå med adresse som i avsnitt som f.eks bremser og fjæring. Endringene skal ikke være for store, men det tsjekkiske merket jobber med å utvikle 2023 Skoda Kamiq for å gjøre den til et nivå over dagens versjon når det gjelder kjøring. Og det er selvsagt også viktig.

Inne i denne restylingen vil det også være betydelige forbedringer i materialer, nye fargekombinasjoner og møbeltrekk vil bli introdusert. Det forventes videre at forbedre utstyret av hver av finishene. Og i den mekaniske delen vil nye Kamiq bli påvirket av forbedringer i 1.0 TSI og 1.5 TSI Evo2-motorene. Selvfølgelig også endringene som er gjort på den sekstrinns manuelle girkassen og DSG, dobbelclutchautomat, med syv forhold. Mindre CO2-utslipp, som i Karoq, og lavere forbruk i alle sine mekaniske versjoner.

Leave a Comment