formelen presses for å bli enda sportigere

Fatle har nettopp sendt inn en fornyelse for Honda NSX under Monterey Carweek. Faktisk har de gitt ut sin Acura NSX 2019, for det amerikanske markedet, men nyhetene vil være identiske for 2019 Honda NSX som vil være tilgjengelig i vårt marked. Og den vil begynne å produseres denne august måned, så vi vil ikke ta lang tid å se den hos forhandlere.

De ny Honda NSX 2019 er en subtil fornyelse som begynner estetisk, med små endringer Visuelle elementer som påvirker støtfangeren foran, for eksempel fargeutvalget. På denne fronten finner vi nå en ny grill i svart, i stedet for krom. I tillegg til denne lille estetiske endringen, når den også 2019 Honda NSX en ny navngitt farge Termisk oransje perlescentsom er den oransje som vi kan se på bildene, og som også kan velges for bremsekaliprene.

2019 honda nsx 24

Forbedringer i Honda NSX 2019: få kosmetiske endringer, nytt oppsett

De 2019 Honda NSX kan nå utstyres med karbon keramiske bremserideell for de som skal ta med seg sportsbilen til kretsen, og takket være det nye oppsettet er det raskere –de snakker om 2 sekunder i Suzuka-. I tillegg til de nye bremsene har den også Continental SuperContact 6 dekk av spesifikk design, den stabilisatorer på for- og bakakselen for å oppnå en 26 % og 19 % mer stivhethenholdsvis og har blitt introdusert nye lagre og strekkstag for bakparten.

honda nsx 2019 13

Sammen med forbedringene ovenfor, Revidert 3,5 liters V6-motor, med nye injektorer og bedre termisk styring av superladingssystemet. Nå, for å gå gjennom bøylene til Euro 6d-TEMP, har den partikkelfilter. Og det har de også Revidert Sport Hybrid SH-AWD-system med ny programvare magnetoreologisk demping og servostyring.

Kort sagt 2019 Honda NSX Den har viktige mekaniske forbedringer for å nyte spillet ditt enda mer. V6 3.5 av 581 CV av maksimal effekt. De estetiske endringene er få for ham, men de mekaniske forbedringene er betydelige.

2019 Honda NSX-bilder

Leave a Comment