Første test av Model 3, akselerasjon og reell autonomi

Det har gått mer enn halvannet år siden Elon Musk presenterte Model 3. Denne «Tesla for alle» feide med seg antallet reservasjoner. La oss huske, det mange av disse reservasjonene ble gjort uten at brukerne hadde sett kjøretøyet, blind tro på Musk. Endelig, Vi har de første testene av dette kjøretøyet, med offisielle data, alle utført i USAdet eneste landet der det har vært mulig å få tilgang til kjøretøykonfigurasjonen for øyeblikket.

tesla modell 3

Takket være et amerikansk medium har vi vært i stand til å få reelle data om det mest økonomiske kjøretøyet til det amerikanske firmaet. Den testede enheten er den såkalte lang rekkevidden, den eneste som markedsføres i dag. For å få tilgang til den mest grunnleggende og billigste versjonen, må du vente noen måneder.

Tesla Model 3 priser

Grunnprisen på denne enheten er 45 000 dollar, omtrent 38 000 euro. Selv om den som er brukt til testen hadde på seg Alt ekstrautstyr, premium-pakke og 19-tommers felger inkludert. Prisen er 57 500 dollar, omtrent 48 500 euro.

Skjermbilde 2017 11 28 kl. 17.26.22

Vi går videre til veiprøver. De har vært i stand til å måle akselerasjonen til Model 3 i forskjellige situasjoner. Den viktigste testen har vært tiden det har tatt å gå fra 0 til 60 mph, det vi kjenner som 0 til 100 km/t, selv om 60 miles ikke akkurat er 100 kilometer, er det en god figur for å komme nærmere det som kan gir seg selv sin akselerasjon.

Tesla Model 3 lang rekkevidde, akselererer fra 0 til 100 på 4,8 sekunder. En spektakulær figur, spesielt hvis vi tar det i betraktning en BMW 330i, med en motor med tilsvarende kraft, automatgir og en høyere pris, akselererer fra 0 til 100 km/t på 5,8 sekunderifølge offisielle data fra BMW-nettstedet.

Følger den uavhengig? Tesla Model 3, testet

Vi går videre til den viktigste og mest interessante delen av denne Tesla Model 3, dens autonomi. Ettersom de er tester i et land utenfor Europa, med ulike typer veier og lovlige hastigheter, kan de variere når kjøretøyet ankommer Europa, men de hjelper oss å få en ide om hva det kan gi av seg selv. denne lang rekkevidde versjonen.

I testene utført av dette amerikanske mediet, gjennomsnittlig forbruk mellom by (26 kW) og motorvei (28 kW) var omtrent 27 kW per 100 miles. Hvis vi lager en regel på tre som tilsvarer 100 kilometer, omtrent 62 miles, Forbruket til denne Tesla Model 3 per 100 kilometer er 16,74 kW.

Hvis vi tar i betraktning at den testede versjonen inneholdt et 75 kW batteri, lDen faktiske rekkevidden til Model 3 er rundt 450 kilometer på en enkelt lading.. Dette plasserer den over sin eldre bror, Model S, som med samme batterikapasitet erklærer om lag 400 reelle kilometer.

Leave a Comment