Fremtiden til Fernando Alonso i Formel 1 avhenger av McLaren

McLaren har allerede forklart hvorfor er du så treg og plutselig er de det miste plasser på rutenettet sammenlignet med resten av lagene. Den spanske piloten, Fernando Alonsohar vært siden han kom tilbake til Woking-teamet i 2015 uten å være konkurransedyktigog det visste vi allerede han var i ferd med å forlate Formel 1 etter hans «affære» med Indianapolis 500. Og nå Hva vil skje med Fernando Alonso i 2019?

Fernando Alonso han har ennå ikke snakket om fremtiden sin, og nyter fortsatt seieren på Le Mans. Før var jeg kun fokusert på Formel 1, men nå har prøvd andre konkurranser, og i en av dem har han tatt en av sine viktigste seire. De situasjonen i Formel 1 det er utvilsomt frustrerende for den spanske piloten, som har fortsatt ferdigheter å konkurrere om den høyeste tittelen.

mclaren mcl33 frankrike 1

Vil Fernando Alonso fortsette i 2019 i Formel 1? Det avhenger av McLaren å fortsette med dem

vi vet ikke ennå hvis Fernando Alonso fortsetter i Formel 1 i 2019og heller ikke for å gjøre det, hvis det blir med McLaren Eller med et annet lag. Zak Brownadministrerende direktør for Woking-teamet, har håp at den spanske piloten bli i Formel 1 og gjøre det med demmen han har kommentert offentlig at han er klar over det de må gi ham en konkurransedyktig bil i 2019 hvis de vil overbevise deg om å ta plass.

I disse uttalelsene til pressen uttalte han det «Fernando Alonso er fornøyd med McLaren». Om Hennes fremtidog sesong 2019bemerker at «han har fortsatt en beslutning å ta». Tilsynelatende er kontinuiteten med laget, og med kategorien, fortsatt i luften, og Brown erkjenner at «til syvende og sist avhenger det av hva og hvor vi kjører, og hvordan Formel 1-bilen vår utvikler seg».

Akkurat nå, McLaren MCL33 har aerodynamiske problemer som Woking-teamet sliter med å finne og derfor også har vanskelig for å løse. Men Brown erkjenner det er optimistiskog tror at Alonso vil forbli hos McLaren, og at han vil gjøre det ved å kjøre Formel 1. Nøkkelen, som han har antydet i disse uttalelsene, er at Fernando Alonso føler at McLaren kan ta et skritt fremover.

kilde: motorsport

Leave a Comment