Google Maps vil hjelpe deg enda mer med trafikk

Ja, det er et faktum som vi ikke kan unngå. Google Maps vet perfekt hvor du er, enten det er en vei, en restaurant, en bar, et supermarked… Han kan absolutt alt. Jeg kan bekrefte uten frykt for å ta feil at vi alle har gått glipp av varselet om «trafikken er mer eller mindre flytende». Så snart du besøker noe som er moderat betydelig, blir du også bedt om å legge til bilder eller gi en vurdering.

Vel, alt det har blitt forbedret. Google Maps har blitt fornyet for å gjøre livet ditt enda enklere. Det vil ikke lenger bare fortelle deg den beste måten å komme deg på jobb eller besøke tante Paquita på. Fra nå av vil den også fortelle deg når timene med mer eller mindre trafikk er slik at du kan tilpasse avgangen. Dette verktøyet er importert fra bedriftsversjonen av Google.

syltetøy

Denne oppdateringen er allerede tilgjengelig for Google Maps Norway

Telefonene våre er ekte datasvamper. Selv om du ikke vil, vet han hvor du er. Og selvfølgelig, hvis han vet hvor du er, hvor er jenta i den blå C3 og den gamle mannen i den sølvfargede Mercedesen fra 20 år siden som du alltid møter i trafikkorken på M30, gjør gjennomsnittet og en statistikk, vil du vite perfekt hvilken trafikk det vil være i morgen. Den nye funksjonen kommer med et søylediagram som vil vise trafikkmengden per time på en enkel måte. Dermed kan Google Maps med et enkelt blikk gi deg informasjonen du trenger.

Vi kan nyte denne nye funksjonen fra nå av i Norway. Du trenger bare å vente til det litt etter litt er installert på enheten din. Etter hvert som du oppdaterer applikasjonen, bør den nå deg (det har jeg personlig ikke, men jeg følger ikke så mye med heller). For å få tilgang til informasjonen som er nevnt, må du skyve fingeren fra bunn til topp når du ser på ruten. Vær i alle fall alltid oppmerksom på veien og ikke til Google Maps. For sikkerhets skyld.

Leave a Comment