Hamman retusjerer Jaguar F-Pace og hever den til 410 CV

Den første SUV-en fra det britiske huset – ikke fra dets gruppe-, den Jaguar F-Pace Det blir en suksess – det er den bestselgende modellen. Og fra fabrikken kommer den allerede ut med utmerkede fordeler med sin superladet V6-motor, som gir 380 CV kraft, i tillegg til et utsøkt design. Men det er de som vil ha merog for dem Hammam har lansert sin forberedelse som, i tillegg til å berøre estetikken, tar den opptil 410 hk.

Den tyske hamman-forberederen har beholdt den superladede V6-motoren som den forlater fabrikken med Jaguar F-Pacemen det den har rørt er ecuog har også «satt» en Eksosanlegg spesielt designet for ham. Og resultatet er det 380 hk kraft som tilbys av standardmodellen, med dette settet når den 410 hk og går også opp til 510 Nm. Men for diesel er det også et sett, som har det fra 300 til 340 hkog fra 700Nm til 780Nm.

jaguar f pace hamann

Elektronikken er retusjert for å øke maksimal effekt og dreiemoment, men det er også inkludert et spesifikt eksosanlegg som samarbeider i denne ytelsesforbedringen.

Mye grovere er dette Jaguar F-Pace utarbeidet av Hamann

I tillegg til endringen på elektronikk og Eksosanlegg designet spesielt for den britiske SUVen, er Hamanns forberedelse, som vi sa, også en en liten redesign. Selvfølgelig er disse estetiske endringene valgfrie, men i aerodynamisk kroppssett Komponenter er inkludert som en frontspoiler mer aggressiv, a diffuser bak med mer markerte former og mer sporty støtfangere – og badass, ja-.

jaguar f pace hamann

Et mer aerodynamisk og sporty kroppssett tilbys også, og noen endringer i interiøret som aluminiums bunnbrakett og mer slående design enn standarden.

alt sammen med 23 tommers hjul som kan velges i sølv, sort eller grafitt. Og i harmoni med noen subtile endringer i interiøret som for eksempel spesifikke matter med noe sportsligere design og bunnbrakett i aluminium. Og det vi imidlertid ikke vet er prisen av dette preparatet som, som vi allerede har sagt, kun vil være tilgjengelig for det høyeste området på grunn av dets mekanikk.

Bilder av Hamanns forberedelse på Jaguar F-Pace

Leave a Comment