Har du ikke råd til en VW California? Se på denne mye billigere kinesiske bobilen

De vw california Det er «ikonet»-camperen, men den er overdrevent dyr for de fleste, med en pris på 65 000 euro. Men Hva om du kunne kjøpe nesten det samme for nesten halve prisen? Det er nettopp forslaget til Maxus RG20en mye billigere bobil enn den direkte valutavekslingen holder seg på ca €36 000, omtrent. Og at den er designet slik at en hel familie kan reise inni den, fordi den har intet mindre enn seks seter og en konfigurasjon av to dobbeltsenger.

Interiøret i denne bobilen leveres konfigurert med fire seter møtt av par og en sideskap som når stammen. Dette vendte arrangementet av setene gjør det mulig å reise med en stort midtbord som stue, i tillegg til at det i det sideskapet er en kjøleskap med fryser, en vinflaskekjøler og et stort tilgjengelig overflateareal. Den har også en liten vask og blant mye annet utstyrer den en utendørs dusj med en 12 V vannpumpe. Kom igjen, det utstyret er mer enn servert, for de gir det også til deg med en bærbar gasskomfyrslik at du kan bruke den på alle møblene dine, og med et bærbart kjemisk toalett.

maxus rg20 2

Som en VW California, men nesten halve prisen for denne interessante Maxus RG20

Som et kjøretøy snakker vi om en 2.0 turbo 224 hk, bensin, med en åtte-trinns dreiemomentomformer automatisk girkasse. Girkassen er fra anerkjente ZF. Og går inn igjen, selv om det er en bobil for reise 6 personerrealiteten er at den er forberedt på sove 4 personer. Hvorfor? Fordi det indre rommet blir en dobbel seng 2,20 meter lang og 1,10 meter bred, mens den øvre delen er en annen dobbeltseng med en pop-up tak.

Alle de elektriske systemene til denne bobilen, den Maxus RG20mates av en andre 200 Ah batterisom også er utstyrt med en 2000W inverter. Så vi kan koble enheter til 12V og 220V uten problemer, og har nok strøm til å drive alle slags apparater og enheter. Faktisk har denne typen campingvogner, på grunn av dimensjonene, en tendens til å ha batterier med mye mer beherskede dimensjoner og med en maksimal effekt som også er mye lavere.

I tillegg til alt vi har diskutert, har den en 60 liters rentvannstankutendørs dusj, en utendørs fortelt også. Som du kan se, er Maxus RG20selv om det koster nesten halve enn en Volkswagen California, kommer den like utstyrt eller enda mer. Det er sant at kvalitetene kan være veldig litt lavere og at f.eks pop-up tak den er ikke elektrisk men Håndbok. Men bortsett fra disse små forskjellene, har denne bobilen til og med bedre utstyr inkludert som standard og en bedre planløsning av hytta.

I Maxus har de tenkt ganske godt hvordan de skal designe interiøret i denne bobilen. For mens du i flertall må velge mellom å lage mat bare ute, eller bare innei denne modellen er utformingen av møblene utformet slik at det er plass å lage mat innendørs på bordet eller det store møbelet, og også på utemøblene som kan fjernes fra siden. Det er faktisk veldig vanlig at kjøkkenet ligger bakerst, der også dusjen er; og i denne modellen er kjøkkenet på siden og dusjen er helt separat, på baksiden, der det bærbare toalettet også er.

Leave a Comment