Helmut Marko om Red Bulls ambisjoner

Det er noe som kjennetegner hodene til Red Bull, og det er at de ikke er sjenerte når det kommer til å si sin mening om noe som helst. Helmut Marko, rådgiver for Red Bull, har snakket om Vettels alternativer for verdensmesterskapet. Han har også hatt ord om den umiddelbare fremtiden til Carlos Sainzdrivstoffet Renault og om det mulige Kubicas retur til Formel 1.

Helmut Marko ser Vettel ganske sterk og med seriøse muligheter for å bli verdensmester. Østerrikeren ser både sin tidligere elev og Ferrari som ganske sterke. «Jeg tror på Vettel fordi jeg kjenner hans mentale styrke og Ferrari har gått opp«.

sainz marko

Marko understreker Sainz sin kontrakt med Red Bull

Helmut Marko ser at Kubica er sterk for å komme tilbake

«Silverstone, vil jeg si, var et unntak, Ferrari var den klart sterkeste bilen i første halvdel av sesongen og bare på grunn av forskjellige omstendigheter kunne de ikke materialisere alle sine muligheter. Vettel vil bruke denne sommerferien til å komme tilbake enda sterkere.» Han har sagt i uttalelser for Formula1.com.

Helmut Marko hadde også uttalelser om Carlos Sainz. Ryktene flyr alltid rundt Madrid-piloten, og det ser ut til at det er noen som har spekulert i det Sainz går av Toro Rosso for å sette seg på Renault i Spa. Gitt det, har Marko lattermildt erklært at de er typiske sommerrykter. «Du vil se Carlos Sainz på en Toro Rosso i Spa. Du har en kontrakt med oss«. Sa Red Bull-sterkmannen.

Han har også snakket om Renault-motoren, døpt som TAG-Heuer for dem siden i fjor. For Helmut Marko er det ikke en motor «god nok for Red Bull», men deres posisjon, tredjestyrken i verdensmesterskapet, er «det beste de kan få.» Det ser ut til at de i Milton Keynes savner innovasjonene til Renault, som for eksempel vifteeksos.

Han har til og med kommentert ryktene som flyr over robert kubica. Polakken er kilden til alle spekulasjoner for 2018 og Helmut Marko har gitt sin mening om hans mulige retur. «Før ulykken din, Kubica var en av de raskeste førerne i sin tid. I tillegg til det, duhadde en vellykket tid med Renault Og hvis de tror de kan fortsette med det, så gir det mening for dem.» oppgitt.

Leave a Comment