Hold fast den kommer til Spania, BYD har allerede forhandlere hvor de kan selge bilene sine

Det er flere kinesiske merker som er i ferd med å ankomme Norway. men mellom dem BYD er den mest aktuelleikke bare fordi det er den største selgeren av nye energibiler, men også fordi det er nest største batteriprodusent for elektriske kjøretøy over hele verden. Og dette viktige merket har allerede forberedt grunnen i Norway. Den 29. vil vi se første hånd og for første gang deres produkter for landet vårt, men de har også nettopp kunngjøre sitt partnerskap med tre store forhandlergrupper. Kom igjen, BYD har allerede et sted å selge bilene sine i hele Norway.

Det anerkjente asiatiske firmaet med fokus på elbiler har annonsert det har allerede partnere strategisk nøkkel til ha et nettverk av forhandlere som dekker hele Norway. har vært assosiert med Astara for regionen Madrid og Kanariøyene, med Quadis for Aragon, Balearene, Catalonia og Valencia, og de har også inngått samarbeid med Caetano Retail Norway som skal stå for distribusjonen i Andalusia. Som vi nevnte tidligere, BYD er han verdens største produsent av plug-in-biler, og det betyr like mye elektriske biler som plug-in hybrider. Det er også den andre verdensselgeren av rene elbiler, og i dag er den også den andre verdensprodusenten av batterier for elbiler, i en rangering ledet av CATL.

bydhan 2023 2

BYD har allerede forhandlere i Norway hvor de snart vil begynne å selge sine elbiler

michael shuadministrerende direktør i BYD for Europa og administrerende direktør i International Cooperation, har påpekt at en livsprinsipp innenfor BYDs implementeringsstrategi i Europa er «partner med de beste». Og det er derfor elbilmerket har valgt ut disse distribusjonsgruppene, som har opplevelse og tilstedeværelse geografisk plassering de trenger for å kunne tilby en Utmerket kundeservice. Og uten tvil var dette et nøkkelsteg for at merkevaren skulle kunne operere hundre prosent i landet vårt, og for at kundene skulle få den beste opplevelsen og den største tilfredsheten.

Selv om i utgangspunktet BYD kommer til Norway med tre modeller elbil ingenting mer, som vil være Akt 3han Tang EV og også i Han EV, er det klart at dette utvalget gradvis vil utvide seg. Og noen av de mest etterlengtede elbilene er BYD seglsom allerede er tilgjengelig i Kina, eller BYD Måke, som ennå ikke er sendt inn. Dette har imidlertid som mål å være billigste elbil i Europa, enda billigere enn Dacia-fjæren, men med en mer attraktivt design og bedre ytelse.

bydatto 3

I Norway er modellen som bør dominere når det gjelder salgsvolum Akt 3som er en mellomstor SUV med et karosseri på 4,45 meter. Dette kommer til å være nettopp den vi har mulighet til å prøvekjøre 29. mars. Dens tekniske ark er mest interessant, med en elektrisk motor av 204 hk av maksimal effekt koblet til en 60,5 kWh batteri av energilagringskapasitet. Den har, som sine andre modeller, en batteriblad typisk for merket som skiller seg ut for å være det sikreste batteriet i verden og med god energitetthet til tross for at den er basert på LFP-celler.

Denne BYD Atto 3 har 420 km autonomi i WLTP-godkjenningstall og lading ved 88 kW maksimal effekt, noe som er nok til å gjenopprette fra 30 % til 80 % av kapasiteten på bare 29 minutter. Også, selv om vi ikke kommer til å kjøre dem ennå, vil vi kunne vite BYD Han EVsom er en salong-rival til Tesla Model S, og BYD Tang EV, som er en stor SUV med en kropp på ikke mindre enn 4,87 meter. Og som vi sa, vil merket gradvis utvide sitt utvalg av modeller tilgjengelig for spanske kunder. Best av alt, BYD planlegger å produsere i Norway snart.

Leave a Comment