Hva er bilmatter til?

De bilmatterI motsetning til hva det kan virke også De har utviklet seg som resten av elementene i kjøretøyet, både innvendig og utvendig. Men de har alltid vært basert på det samme funksjoner. Og selv om det vanligvis antas at de bare er en dekorativt elementfaktisk har de også noen viktige funksjoner som sjåføren må ta hensyn til.

Det er av forskjellige former, materialer og fargerfor utover de som kommer fra fabrikken kan vi skreddersy våre matter. Men som vi nevnte, funksjonen er ikke bare estetiskmen har også en praktisk nytte og det bør du ta hensyn til, fordi det påvirker kjøringen.

Funksjonen til bilmatter

Det har de hovedsakelig to funksjoner nøkkel i kupeen på kjøretøyet vårt: beskyttelse og sikkerhet. Den første, mens matte av kjøretøyet må beskytte gulvet i kjøretøyet, og forhindre at enhver form for «skitten» forblir der permanent. Og vi mener ikke bare skitt men også små gjenstander.

Angående dette, den små gjenstander som kan forbli på gulvet i kjøretøyet ved tilgang med skitne sko -noe normalt, som det er tydelig-, går vi inn i dens andre avgjørende funksjon: sikkerhet. På grunn av dem, av bilmatterdet avhenger av å opprettholde binding fra sålen på skoen -eller tøffelen- til overflaten. Og ja, dette er essensielt for at foten skal kunne bevege seg riktig og presist fra en pedal til en anneneller fra tomgangssiden til clutchen.

fiat qubo gulvmatte

Så det spiller ingen rolle om vi refererer til dens funksjon som jordvern av kjøretøyet, eller som sikkerhetselementmå matten være spesiallaget for den spesifikke modellen og gi et godt grep om sin rettmessige plass; og selvfølgelig laget med materialer å ta vare på å forebygge væsker og små gjenstander ødelegge etterlevelsen som kreves av kjøring.

bilmatte bak

Er tilpassede gulvmatter verdt det?

Ja. Så lenge originalene er det utslitteller de ikke oppfyller oppdraget sitt på riktig måte, anbefales det erstatte demog det anbefales sterkt å gjøre det for noen få tilpassede bilmatter -vår er fra soloalfombrillas.es, anbefales på det sterkeste-. Og når det gjelder «personliggjort», mener vi at det er vi som kan velge produksjonsmaterialerog også deres design, men alltid med respekt for dimensjonene og formene til originalene.

Fordi? fordi vi kan velge en mer klebende og absorberende materialegå fra typisk filt til velur -blant annet-, og velg en høyere lohøyde som på samme måte forbedrer disse egenskapene til en god matte. Og selvfølgelig, hvis vi vil, introdusere en type gravering eller tilpasning på fargene.

Leave a Comment