Hva er de beste halogenlampene til bilen min?

Nå som vinteren nærmer seg, er det praktisk å ha bilen i perfekt stand for å møte værproblemer klimatologisk Soltidene reduseres også, og det betyr at mange sjåfører vil tilbringe mange timer under lyset fra frontlysene. Derfor skal vi tilby deg en liste med de beste halogenlampene.

Først av alt må en rekke grunnleggende aspekter tas i betraktning når man tilegner seg et element av disse egenskapene. For det første er det viktig å unngå hvite merker, siden billig ender opp med å bli dyrt, og vi sikter ikke til muligheten for å ha en ulykke, men til slutt vil du ende opp med å bruke mer penger på å ikke gjøre et godt kjøp først.

Foruten hvite merker, hva bør jeg unngå?

I dag finnes det frontlykter med LED-teknologi og utladningslamper som sender ut hvitt eller blåaktig lys og som sikkert mange liker. Å kjøpe halogen xenon-effekt er en feil som du vil innse når det regner og lyset absorberes av regnet. Den hvitaktige effekten oppnås ved å legge til filtre til glasset, som til slutt alt den oppnår er å redusere antallet effektive lumen til lampen.

Halogenlys gjør ikke mirakler

Med dette mener vi at lampene på listen ikke kan sammenlignes i ytelse med lysdiodene til for eksempel Audi eller BMW eller xenon-lampene som mange seriemodeller allerede har.

Det vi skal oppnå er at utsikten fungerer mye mindre og at lysområdet er mye mer definert og vi møter ikke natten med et svakt lys.

På en komplementær måte vil det være lurt å justere frontlysene, ha stor innflytelse når det gjelder å ikke blende kjøretøyet foran oss og ikke ha lysene rettet for lavt.

beste halogenlamper

Vår erfaring gjennom årene har vist oss at det er to produsenter som tilbyr kvalitetsprodukter med akseptabel varighet, selv om det må sies at det finnes unntak. Vi snakker om Philips og Osram.

For ikke å bli forvirret med prisene, skal vi ta Amazon som referanse, selv om vi allerede har advart deg om at kjøp av disse produktene i verksteder som Feuvert eller Norauto er ganske dyrt.

Osram Nightbreaker

osram-nightbraker

Den er en referanse når det kommer til boligbelysning og setter også spor når det kommer til bilbelysning. Dette er de beste lampene fra dette merket, med en effekt på 55W og tilgjengelig i alle typer pærer.

Du kan for øyeblikket få et par for 15 euro.

Philips nattguide

philips-nattguide

Selv om det kan virke ekstravagant, er det veldig effektivt, siden lyset som reflekteres i frontlysets speil eller projiseres av forstørrelsesglasset har tre nyanser, for ikke å blende sjåførene vi kommer over. De har en effekt på 55 W.

Prisen på paret er rundt 25 euro.

Philips VisionPlus

philips-vision-plus

Det kan sies at disse er et fremskritt på klassikerne. Lyset er ikke så gulaktig og de har også litt mer lysstyrke sammenlignet med de «normale». Som de forrige har de en effekt på 55 W.

De er tilgjengelige, som de forrige, i alle modeller og paret har en omtrentlig pris på 17 euro.

Philips Xtreme Vision

phlips-xtreme-vision

Det kan sies at de er de beste fra denne produsenten, selv om det må sies at det har blitt oppdaget noen tilfeller hvor levetiden deres ikke overstiger seks måneder. Men fra vårt synspunkt er det den mest anbefalte lampen for å møte regnfulle netter, siden den har høy lysstyrke, noe som til slutt innebærer en liten økning av synsvidden, spesielt til siden.

Prisen på paret er rundt 22 euro.

Gjennomgå og endre med jevne mellomrom om nødvendig

Dessverre er en lampe ikke for livet, og selv om den fortsetter å virke etter to år, er det mer enn sannsynlig at den har mistet sin lysstyrke og at glasset har blitt ugjennomsiktig på grunn av de høye temperaturene.

Av denne grunn er det tilrådelig å periodisk gjennomgå belysningen og endre de som ikke er i optimale forhold.

Leave a Comment