hva er det, hvordan gjøres det og hvorfor

Selv om de fleste av merkevarer insisterer på å fortelle oss at den såkalte filmingen ikke er nødvendig I dag er bilkjøp en av de største investeringene du vil gjøre i livet ditt etter å ha kjøpt bolig. Derfor, Alt du kan gjøre for å forlenge kjøretøyets levetid eller holde det bedre over tid er velkommen..

Hva er innbrudd i en ny bil?

Innkjøring er en tidsperiode der en ny bil ikke må overskride visse motorgrenser for at motordeler skal passe sammen ordentlig. Dette skjer ikke bare med motoren, men det er den delen som må tas mest vare på i kjøretøyet for dens levetid.

Tips for å ta vare på motoren din med turbo

Denne perioden skjer de første tusen kilometerne av et kjøretøy. Hver gang er toleransene til komponentene i et kjøretøy mye mindre, slik at dårlige justeringer eller feil også er det. Selv om de fortsatt eksisterer, så Vi må ta vare på motoren for et beløp nærmere 5000 kilometerSelv om det må passere opptil 10 000 kilometer for å fullføre filmingen.

Hvordan foregår filmingen? Slik bør du ta vare på din nye bil

Hovedoppgaven med et innbrudd er å ikke overbelaste motoren og la alle komponentene passe sammen ordentlig.. Vi må prøve å være forsiktige med gasspedalen og omdreiningene til kjøretøyet vårt. Du må følge disse trinnene:

  1. Det viktigste du bør gjøre i løpet av de første kilometerne er neller turtall motoren for mye. Hvis kjøretøyet ditt er dieselbør du ikke overskride 2.500 rpmmens hvis kjøretøyet ditt er bensinvil grensen være i 3.500 rpm.
  2. Du bør prøve å rulle inn en mellomregime. Hvis du sykler på svært lave turtall, vil ikke motoren jobbe hardt nok til å fullføre filming.
  3. Mist aldri gode manerer. scenen av filming Det er enda et øyeblikk i livet til kjøretøyet vårt. Så handlinger som vent til motoren er varm før du starter marsjenanbefales under innbrudd og resten av kjøretøyets levetid.
  4. Når du ankommer destinasjonen, ikke slå av motoren umiddelbart etter at kjøretøyet er parkert. Dette er svært viktig i turboladede motorer, vent omtrent et minutt til turbinen slår seg av.
  5. I tilfelle du planlegger å bruke en tilhenger, må du vente i cirka 5000 kilometer for å passere. Den ekstra vekten på tilhengeren er ikke gunstig for motoren, så det er viktig å unngå det de første kilometerne.
  6. Hos forhandleren der kjøretøyet ditt vil bli levert til deg, vil de ikke nevne noe om et første oljeskift, de vil garantert henvise deg til din første offisielle anmeldelse. Vi anbefaler å skifte olje etter 3000 kilometerså den første skitten vil bli fjernet.

Jaguar F Type Coupe turteller

Er jeg ferdig med å filme ennå?

I teorien, når de 5000 kilometerne med filming er overskredet, bør vi begynne den andre fasen av filmingen. I praksis, Når du har passert 5000 kilometer, kan du øke hastigheten på motoren uten problemerselv om det må være noe progressivt med kilometerne.

Ikke alt er motoren, pauseneen av de viktigste delene av kjøretøyet vårt, De bør ikke utsettes for store temperaturendringer, brå eller svært langvarig bremsing.

bremser

Når de 10 000 kilometerne er overskredet, vil oljeforbruket stabilisere seg, alle komponentene vil være perfekt justert og innkjøringen er ferdig. I tillegg, Drivstofforbruket etter innkjøring vil synke merkbart og kan falle med omtrent en liter.

SPARE BENSIN AUTOLOGI

Hvis du vil skyte riktig, følg rådene våre uten å bli besatt. Det viktige er være konstant i vedlikehold av kjøretøyet og være mer bevisst på veien enn turtelleren.

Leave a Comment