Hva er inkludert i leie av bil, og hva er ikke?

Kjøp ny bil er en ting, og en helt annen hvordan kjøpe den. Vi kan gjøre det «direkte», med kontant betaling eller finansiering med klassisk kreditt, eller vi kan velge en leie, i tillegg til mulighetene for leasing og lignende. Hvis vi velger leie en bilDet som interesserer oss mest er kanskje vet hva det inkluderer i prisen på det månedlig avgift som vi skal forplikte oss til. Dette er noen av fordelene med å leie.

I årevis leie har vært kjøretøyets «kjøpsmodus» eksklusiv for selskapermen mer og mer enkeltpersoner de registrerer seg for denne modaliteten. Det typiske var kontrakten for en varighet på 60 månedermen nå er det muligheten -i følge selskapet, selvfølgelig- å gjøre det for 12, 24 eller 36 måneder, for eksempel, og til og med i noen tilfeller mindre. Men hvis det er mindre, er det vanlige å kalle det langtidsleieog problemet er det avgiften går opp i pris for majoren fleksibilitet som tilbys

Bilutleie

Det inkluderer praktisk talt alt. For eksempel komplett forebyggende vedlikehold, eller kaskoforsikring uten selvrisiko.

Hva er inkludert i leie, og hva er ikke: hva du betaler i månedsavgift

før noe, sjekk kontrakten at de tilbyr deg å vite leiebetingelser betong, og dermed vite nøyaktig hva som er inkludert, og hva som ikke er det, den månedlige avgiften de tilbyr deg. I alle fall skal vi fortelle deg om de typiske forholdene til grunnleggende leiekontrakt for et nytt kjøretøy, uavhengig av størrelsen på den månedlige betalingen.

Er inkludert arbeidet til administrasjon ved kjøp av kjøretøyet. Med andre ord inkluderer denne månedlige avgiften allerede registrering, transport og levering kjøretøy. Men også, og dette er mye mer interessant, den forebyggende mekanisk vedlikehold i produsentens offisielle nettverk, på en slik måte at «hjemme» du vil bruke alle periodiske vurderinger.

Tanking er ikke inkludert, men det tilbys ofte fordeler som drivstoffrabatter. Og det er heller ikke sammenbrudd som skyldes misbruk eller uaktsomhet. Resten, alt inkludert.

bilverksted

Men denne avgiften inkluderer også dekkskiftbåde kostnadene for hjul og arbeidskraft -hvis ansatt-, og også mekanisk reparasjon i tilfelle havari. Og et annet veldig interessant poeng, og som den månedlige betalingen ikke er «så dyr» som det kan virke, er at all-risk forsikring uten selvrisikosom en generell regel, selv om det kan ha noe mindre dekning avhengig av hvem du har kontrakt med.

I tillegg til det ovennevnte er bøtekravstjeneste inntil utmattende den administrative ruten, og den erstatning kjøretøy i løpet av varigheten av reparere av bilen din i tilfelle havari eller ulykke. Og til slutt, i den typiske kontrakten til leie inkluderer også en veihjelpstjeneste.

Hvilken ikke inkludert er bøtene til sjåføren når den administrative ruten er oppbrukt, og det er heller ikke uaktsomme reparasjoner eller misbruk av kjøretøyet. Og selvfølgelig tankingselv om det i noen tilfeller kan bes om som en tilleggstjeneste, i form av et drivstoffkort.

Leave a Comment