Hvilke bilmerker fungerer i eFuels? Dette er panoramaet av forbrenningsmotoren etter 2035

Det er det, Europa har gitt armen for å vri og de har faktisk åpnet opp for det faktum at fra år 2035 de fortsetter å selge forbrenningsbiler. Men bare de som jobber med karbonnøytrale drivstoffblant disse er de kjent som drivstoff. Så det er på tide å se som jobber med syntetisk drivstoff, når det gjelder bilprodusenter. Fordi, ifølge Renault, «bruker ingen ressurser til det». Hva er sant her inne?

Akkurat nå, i Europa, ser bilindustrien ut helt fokusert på elbilen Mot år 2035, som vil være når bensin og diesel, i tillegg til hybrider, går bort. Men realiteten er at de i tillegg til elbiler også vil ha mulighet til å fortsette å selge hydrogenbiler og også biler drevet av karbonnøytralt drivstoff. Med andre ord, med den siste vrien i manuset fra europeiske lovgivere, hovedsakelig presset av Tyskland, åpnes døren for eksistensen av biler drevet av det som er kjent som drivstoff.

bensinstasjon 2

Hvilke bilmerker fungerer på modeller drevet av drivstoff, og hva kan vi forvente av alt dette i fremtiden?

Porsche, Blant bilprodusenter er det en av de hoveddriverne for drivstoff på produksjonsnivå. Men så langt har de ikke avslørt noen planer om ingen drivstoffdrevet modell. I dag har de allerede anlegg hvor de avanserer med utviklingen av ditt eget syntetiske drivstoff fra «vann og luft», men som vi nevnte har de ikke på noe tidspunkt angitt informasjon av noe slag om ingen fremtidig modell som er kompatibel med drivstoffet ditt. Med denne endringen i den fremtidige europeiske standarden, vil de mest sannsynlig gi litt ny informasjon om den.

Det er også kjent at Ferrari ha en stor interesse i denne av syntetisk brensel og at de faktisk har vært en av hovedpersonene i fremme legalisering nye biler drevet av drivstoff selv etter år 2035. Men igjen, selv om de har uttrykt interesse, er det ingen nyheter om ingen drivstoffdrevet motor, eller hvilken som helst modell som kommer til å være kompatibel med denne typen «karbonnøytralt» drivstoff. Sikkert internt har de, som Porsche, noe avansert i denne forbindelse.

elektrisk bensin

I dag ingen har sagt noeinnen bilindustrien i Europa, utenfor Ferrari og Porscheom hans interesse for syntetisk brensel. Eller i det minste, hvis de har uttrykt interesse, har de ikke henvist til ikke noe prosjekt spesielt fokusert på dette. Zero Petroleum har allerede sin første «økologiske bensin» som koster en hel del 2.800 euro per liter drivstoff, og det er mange selskaper som, som Porsche og Zero Petroleum, lager mer eller mindre støy offentlig, er utvikle sitt eget drivstoff siden selv før de europeiske lovgiverne ga denne viktige vendingen til den fremtidige normalen som vil bli brukt på vårt territorium.

Det er velkjent, og de som utvikler drivstoff har allerede sagt det selv om de i dag er veldig dyre drivstoffet ville nå priser som ligner dagens bensin takket være stordriftsfordeler. Men dette avhenger selvfølgelig veldig av adopsjon av denne teknologien. Og akkurat nå scenen ser ganske øde ut tatt i betraktning at, som Luca de Meo sa for bare noen dager siden, unntaket har kommet for sent og nå har alle aktørene i bransjen viet alle ressursene sine til elbilen.

akkurat nå den eldste problem Det er den Renault-sjefen fremhevet. Hvis Europa hadde vært tydeligere med sine bevegelser, og gitt etter flere år før til karbonnøytrale drivstoff, akkurat nå bilprodusenter ville i det minste allerede ha utviklet seg deres første motorer kompatibel med denne typen drivstoff. Men akkurat nå er praktisk talt alle helt konsentrert i det elektrisk bil og de har viet praktisk talt alle ressursene sine til denne typen kjøretøy. At Porsche og Ferrari er interessert i efuels er en død giveaway at, bortsett fra overraskelse, kan denne typen drivstoff bli brukt i fremtiden, men langt fra blir det noe massivt.

Leave a Comment