Hvilke dokumenter trenger jeg for å bestå ITV?

Før du viser det, er du interessert i å vite hva de ser på ITV. Når du vet dette, for å ha alt perfekt forberedt, bør du også vite det hvilke dokumenter trengs for å bestå ITV. Det er viktig, for hvis du ikke har med deg denne dokumentasjonen, må du gå tilbake for den og kaste bort tid på å returnere, igjen, til den tekniske kjøretøykontrollstasjonen.

Til bestå ITVPå den tekniske kjøretøykontrollstasjonen vil vi bli bedt om en rekke viktig dokumentasjon. Det er ikke mye dokumentasjon vi må ha med oss ​​for å gjøre hele prosessen, men uten den kommer vi hjem uten å ha klart å bestå kontrollen. Vær derfor oppmerksom og ikke glem å samle alle nødvendige dokumenter før du drar dit.

itv

Hvilken dokumentasjon trenger jeg for å bestå ITV

Når du går til bestå ITVhusk å ta med deg, eller i bilen, følgende dokumentasjon:

  • De datablad av kjøretøyet eller ITV-kort.
  • Han førerkort kjøretøy.
  • Akkreditering av Obligatorisk forsikring.
  • Førerens ID.

I noen ITV-stasjoner Obligatorisk forsikring Det kan verifiseres elektronisk, og det vil derfor ikke være nødvendig å ha noen form for fysisk akkreditering. På den annen side er det ikke alle stasjoner som krever førerens ID. Det de vil be oss om, hvor som helst, er det tekniske databladet for kjøretøyet eller ITV-kortet, og også registreringsbeviset for bilen vår.

Spesielle tilfeller og dokumentasjon for å bestå ITV

Det er spesielle tilfeller, for eksempel kjøretøy som har gjennomgått en form for modifikasjon. Hvis det er en større reformda må vi ta til ITV også en verkstedsertifikat med tilhørende homologeringsprosjekt. Uten denne dokumentasjonen vil vi ikke være i stand til å gi videre ITV på kjøretøyer som har gjennomgått en type viktig reform.

Og i tilfelle av firmabilerfor å bestå ITV-en må du presentere på den tekniske kjøretøyinspeksjonsstasjonen CIF av selskapet Selvfølgelig, i disse to siste tilfellene, må du også presentere Obligatorisk dokumentasjon for ITV som vi snakket om tidligere. Den eneste forskjellen er tilleggsdokumentasjonen som kreves for firmabiler og, som vi forutså, også for modifiserte kjøretøy som har fått en eller annen form for større reform.

Leave a Comment