Hvilken bilstol å kjøpe til et barn i henhold til deres alder og vekt?

For deg baby eller barn du trenger en Bilsete. Nå kan de ikke alle bruke den samme. Bilstolen bør du kjøpe til et barn avhenger av alder og/eller vekt og de er forskjellige i henhold til Gruppe 0, Gruppe 0+, Gruppe 1, Gruppe 2 og Gruppe 3 fordi det er slik ECE R44/04 standard. For å vite hvilken gruppe barneseter som tilsvarer babyen vår, eller barnet vårt, må vi hovedsakelig ta hensyn til vekt.

Selv om det er på markedet kombinerte gruppelederesom brukes til barn fra de er babyer -eller nesten- til de er mye eldre, sannheten er at det er fire grupper av barneseter slik de er godkjent av ECE R44/04 standard. Den mest anbefalte i strengt økonomisk forstand er kjøp en stolgruppe 0+ 1/2/3 som vil tjene oss fra han er baby til han ikke lenger trenger en stol, og om mulig med ISOFIX forankring. Vi kan imidlertid gå på shopping siden du trenger en stol fra en bestemt gruppe, som tilpasser seg din spesifikke vekt.

bilbarnestol

Hvilket bilsete du skal kjøpe i henhold til vekten til babyen eller barnet ditt

De gruppe 0 Det er for nyfødte inntil de når maks 10 kg, og det er et sete av bæreseng som skal plasseres mot mars. Faktisk er det best at stolen plasseres mot marsj opp til 105 cm. Den neste gruppen er litt bredere og dekker fra 0 til 13 kg. De Gruppe 1 tar allerede opp fra 9 til 18 kgI mellomtiden han Gruppe 2 er for små 15 og 25 kg. Den siste av alle, som er Gruppe nummer 3 er faktisk, heiser med eller uten ryggstøtte for barn mellom 22 og 36 kg.

gruppe 0 Gruppe 0+ Gruppe 1 Gruppe 2 Gruppe nummer 3
0 til 10 kg 0 til 13 kg 9 til 18 kg 15 til 25 kg 22 til 36 kg

Men alt det ovennevnte er ikke noe mer enn Bilsete som tilsvarer vår sønn eller datter i henhold til vekten din. Utover dette kriteriet skal vi selvsagt finne stoler mer sikkert eller mindre trygge og selvfølgelig stoler som tilbyr en mer eller mindre komfort. Hver og en har sine egne fordeler og egenskaper, og det er et veldig bredt marked. Vi må tilpasse bilsetegruppen til vekten til barna våre slik at de gir den tryggheten de skal. Derfra kan vi velge bilsetet som vi liker best basert på budsjett, sikkerhet og mange andre spesielle egenskaper ved hvert sete.

Det anbefales at du sjekker på spesialiserte nettsteder hvilke stoler er tryggere, når du har bekreftet hvilken som tilsvarer barnet ditt, eller jenta din, basert på vekten deres. Og at du tar hensyn til, utover sikkerhetsnivået den kan garantere, hvilke materialer den er laget av og om den vil være komfortabel. Ta hensyn til aspekter som at den kan lene seg tilbake i større eller mindre grad, typen polstring og til syvende og sist at den er et komfortabelt sete for de minste i huset.

Leave a Comment