Hvis Ford Mustang Bullitt ikke begeistrer deg, er det fordi du har horchata i årene

I mange, mange år var Europa aldri i stand til å nyte det Ford Mustang bortsett fra små privatimporter. Det ser imidlertid ut til at det amerikanske selskapet har innsett at dens typiske muskelbil er likt, mye. Og det er derfor han allerede tenker på å bringe eksklusive versjoner som den av Ford Mustang Bullitt som den feirer et halvt århundre av historien til filmen av Steve McQueen.

Hvis du er en ekte petrolhead vil du vite hva vi snakker om siden bullitt film etterlot oss en av de mest kjente forfølgelsene gjennom tidene, på slutten av 60-tallet da Muskelbiler var den største eksponenten for amerikansk bilkultur.. Og hvis du ikke har sett den eller ikke husker den, er når som helst et godt tidspunkt å huske denne scenen.

Ford vet at han skylder mye til Bullitt

Ford Mustang Bullitt

Hos Ford vet de det Steve McQueen og Bullitt de har hatt noe av Mustangens kommersielle suksess i det siste. Akkurat som en annen mytisk film som 60 sekunder og Eleonor (på film, den originale, men for forberedelse, den moderne). Derfor er ikke deres nåværende utgave som hyller storskjermen den første de har gjort. Men dette har en spesiell smak da det er den som minnes 50 år.

Dessuten ga Ford sin lille hyllest tilbake i 1997 da han lanserte Cougar hvor han brukte en fantastisk hyllest fra Steve McQueen og den nye bilen som kjører gjennom gatene i San Francisco.

Ford Mustang Bullitt: brennende lyst

Ford Mustang Bullitt

Den nye Ford Mustang Bullitt vil kun selges inn To farger: Dark Highland Green identisk med den i filmen eller Black Shadow. Hjulene er 19″ og lar deg se gjennom dem Brembo-kaliprene malt i slående rødt. Frontgrillen er mørklagt og i motsetning til hva vi kanskje tror, ​​er det ingen særegne eksteriørelementer som forteller oss at vi står foran en spesialversjon.

Senket panseret disponerer motoren 5,0 liters V8 fra Mustang GT men med små justeringer som øker kraften til 482 hk og dreiemoment ved 569 Nm, med en toppfart på 262 km/t. Den er kommandert av en manuell girkasse der den hvite knotten hyller den originale Mustangen.

Eksossystemet har en rekke ventiler for å modifisere lyden og er ferdig i svarte NitroPlate-enderør. Opptaket satser på Shelby GT350 Voodoomed et nytt luftinduksjonssystem og modifisert elektronisk styring.

Ford Mustang Bullitt

I det innsiden, oppvarmet skinnratt pluss 12-tommers digital skjerm med personlig velkomstmelding og Recaro-seter i skinn med kroppsfargesøm. Den har også en Identifikasjonsskilt som sikrer autentisiteten til bilen og et 1000 W B6O Play stereoanlegg med 12 høyttalere.

Og en så spesiell bil trengte en like spesiell lang kjøring, så det beste å gjøre er å glede seg over kunngjøringen de kom med, ære forfølgelsen for 50 år siden.

Som du ser har han ikke glemt en eneste detalj. Fra volkswagen bille grønt, hoppet, musikken, scenen han reverserer i, JJF 109-skiltet og til og med rivalen, en Dodge Charger nåværende generasjon svart Og selvfølgelig McQueen ved rattet, i dette tilfellet skuespillerens barnebarn Molly McQueen som perfekt legemliggjør rollen som hans bestefar spilte.

For øyeblikket er det kun kommersialiseringen av utgaven som er annonsert. Ford Mustang Bullitt, Selv om vi må vente for å vite den endelige prisen.

Leave a Comment