Hvis Toyota oppmuntres med en 5-dørs GT 86…

For noen dager siden overrasket de oss med Toyota GT 86 Shooting Brake, en «familieversjon» av sportsbilen som endrer karosseriet for å optimalisere innvendig plass og vurdere seg selv som en mer praktisk versjon. og selv om For øyeblikket er det en prototypefra produsenten utelukker de ikke å ta den til produksjon snart, og det er allerede de som satser, også for en versjon med 5 dører. Risikabelt? Sannheten er at modeller av dette kuttet er stadig mer vellykkede i markedet.

Designet er fra X-Tomi designsom som base har tatt Toyota GT 86 Shooting Brake som for bare noen dager siden produsenten offisielt presenterte, og i påvente av at den trolig vil bli satt i produksjon snart. Nå er forskjellen at designeren har bestemt seg for å revidere den for å tilby oss 5 dører. Med tanke på at Toyotas visjon er gjør sportsbilen din mer praktiskåpenbart kolliderer ikke dette alternativet, og følger utvilsomt den filosofien.

En Toyota GT 86 med 5 dører og med tanke på familier?

For hans «familieversjon», den Toyota gt 86 ville forbli ifølge produsenten med det samme 2,0-liters 4-sylindret boxermotor kubikkkapasitet, som i den ekte sportsmodellen byr på en kraft av 200 hk og har maksimalt dreiemoment satt i 205 Nm. Fordelene er ikke avslørt av Toyota, men tatt i betraktning shooting brake karosserivil det mest normale være at toppfarten og akselerasjonen blir litt redusert av den aerodynamiske endringen, selv om vi uansett ville stå overfor en ekte sportsbil.

Og som vi allerede har nevnt, med 5 dører ville det være fornuftigmen sannheten er at det ville endre tilnærmingen til dette fullstendig Toyota GT 86 Shooting Brake som merket har presentert som en prototype. Tross alt, det de foreslår er en sportsbil med kapasitet til å overbevise familier, eller rett og slett tilby en mer praktisk innvendig plass. Og med denne 5-dørs, er trenden åpenbart nærmere konseptet med en sportsfamilie, som ikke er noe annet enn å endre rekkefølgen på egenskapene, men det er veldig viktig.

Leave a Comment