Hvor mye koster det å installere en elbillader?

hvis du vurderer installere en elbillader i huset ditt, dette koster mellom 500 og 1.100 euro, omtrent, selv om det avhenger av typen ladekontakt og installasjonstype. I tillegg, som du kan anta, kan denne kostnaden spares hvis vi har en enebolig med et innenlandsk uttak, selv om de er mye tregere og ikke anbefalt.

Med plug-in hybridbiler er en innenlandsk stikkontakt gyldig, fordi kapasiteten til deres litium-ion-batterier er ganske liten. Derfor, selv om vi laster 16A (2,3 kW), Så lenge bilen står i garasjen mens vi sover, er det nok å møte dagen etter. Nå, i tilfelle av elektriske biler sigarer, har batteriet mye større kapasitet. Så vi trenger mer strøm og ladehastighet. Det er i denne sammenhengen vi må vurdere hvor mye koster det å installere en elbillader i huset vårt, spesielt hvis vi bruker en felles garasje.

IMG 0373

Hvor mye koster det å installere en elbillader hjemme

Det er stadig mer vanlig at merkene selv tilbyr kjøper og bruker av elbiler en slags kampanje eller rabatt for å lette installasjonen av et ladepunkt for elbilen din, i hjemmet ditt, til kundene. Det er noen som til og med tilbyr å installere elbilladeren gratis, og det må vurderes at de vanligvis finnes offentlig støtte og subsidier for deres installasjon. Uansett, det er noe vi også kan gjøre selvstendig, og som vi nevnte før, vil kostnadene gå fra 500 til 1100 euroomtrentlig, avhengig av type installasjon og type ladepunkt for vårt elektriske kjøretøy.

De «wallbox type» ladere er priset mellom 100 og 350 euro, men til denne kostnaden må vi også legge kostnaden tilsvarende installasjonen av den eksklusive kretsen, som vil øke i pris avhengig av antall meter kabel som må forlenges til den enkelte måler. Denne installasjonskostnaden er rundt 400 til 700 euroså for denne typen ladepunkter ligger prisene, som vi nevnte, mellom 500 og 1100 euro.

bmw wallbox lader hd 97676

i bygningene til nybyggHeldigvis, som fastsatt i kongelig resolusjon av 2014, forhåndsinstallasjon av ladepunkter. Dette er ikke alt som er nødvendig for å lade en elbil hjemme, men det er riktig at det i stor grad letter installasjonen av et ladepunkt for en elbil.

Markedet for innenlandske ladepunkter, for elbiler, blir stadig mer omfattende. Det er forskjellige produsenter, forskjellige fordeler og egenskaper, og fremfor alt må du ta hensyn til makt Hva kan hver av dem tilby? Bilmerker tilbyr sine eiere personlig rådgivningog gratis, angående hvilken type elbillader som kan interessere deg mest og som tilpasser seg egenskapene til kjøretøymodellen din.

Leave a Comment