Hvordan avdugge bilvinduene?

Om sommeren er det mindre vanlig, men på grunn av fuktighet i enkelte områder kan det forekomme. I løpet av resten av året vil kald i utlandet og Regnet Kan forårsake bilvinduer dugger til og i tillegg til å være ubehagelig, utgjør det risiko, fordi det begrenser sikten mens du kjører. Så hvordan kan du avdugge bilvinduene?

Først av alt bør du vite at dette dugging Det oppstår på grunn av den lave temperaturen både i frontglasset og i vinduene og bakvinduet; men det oppstår også på grunn av akkumulering av luftfuktighet inne i hytta. Når denne fuktigheten eksisterer, med det kalde glasset, forårsakes kondens og derfor tåke på glasset. Det vil si at glasset dugger til. Det er nettopp av denne grunn at det oppstår lettere i områder med høy luftfuktighet, med regn og når det er kaldt utenfor kjøretøyet.

Hvordan avdugge bilvinduer raskt

Han triks til avdugge bilvinduer er i bruk varm luft. ja, egen oppvarming av kjøretøyet er den som vil hjelpe deg avdugge vinduene av bilen, så det er viktig å rette den mot toppen. Denne varme luften vil forårsake tåkelaget som har blitt produsert det tørker. Med den skal vi kvitte oss med fuktigheten, og derfor er resultatet at vi kommer til å kunne avdugge vinduene.

Så hemmeligheten er bruke oppvarmingen. Still inn luften til en varm temperatur og prøv å rette denne luften mot glasset. For å gjøre dette kan du bruke varmeuttaket på toppen, i stedet for de sentrale og nedre uttakene -den ved føttene-. Å rette luften på denne måten vil hjelpe den til å bli varm direkte til glasset, på en slik måte at den avdugger så raskt som mulig.

For bakvinduet har vi en spesifikk knapp. For resten av glasset, som fører- og passasjervinduer, kan vi også bruke varm luft av oppvarmingen, men rett den med ventilasjonsuttakene til midtsonen. Fremfor alt de som er utenfor førersetet og passasjersetet, av den enkle grunn at det er de som er minst avstand fra de vinduene.

Leave a Comment