Hvordan betale for parkering fra mobilen

Som du vet, Regulert parkeringstjeneste har enheter plassert på gaten, nær parkeringsplassene, hvor vi kan fysisk betalingsparkering og motta en «billett» for å plassere den i kjøretøyet, på en synlig måte. Vel da, du trenger ikke gå til disse «bodene», for det er en måte å gjøre det på betale for parkering fra mobilen, ganske enkelt ved å bruke en applikasjon fra smarttelefonen. En app, i stedet for å bruke parkeringsmålerne.

e park

Du trenger ikke å lete etter en parkeringsmåler, betal for parkering med mobilen

På samme måte som i en parkometer med søknader om betale for parkering fra mobilen trinnene reduseres til følgende:

  • Plukke ut bilskilt og by av parkering.
  • Betal for parkering ved å velge område.
  • Se gjennom detaljene for transaksjonen og betale billetten.

Gjennom denne prosessen kan vi sjekke nåværende tidfra det øyeblikket hvor parkeringsbetaling fra vår mobile enhet, og priser etter område regulert parkering. På den siste skjermen, i hvilken som helst av appene, og rett før betaling, finner vi detaljer om operasjonen med informasjon som start- og sluttidblant annet viktig informasjon.

Applikasjoner for å betale for parkering fra mobilen

Det er flere applikasjoner som du kan laste ned på mobilen til betalingsparkering, og hver av dem har noen små forskjeller. Men i bunn og grunn holder de seg til det samme, og driften deres er det like enkelt som en parkeringsmålermen med det positive at vi slipper å lete etter «boden» for å betale fysisk.

Du må bare ta hensyn til plassering som utfører søknaden på kjøretøyet vårt og sjekk at det er riktig for å unngå en eventuell bot.

blå sone parkering

Du kan avbryte en parkeringsklage fra mobilen

I tilfelle du ikke har det betalt parkering tidligere, eller som du har overskredet i tid at du hadde betalt, kan du alltid avbryte parkeringsklagen fra mobilen. Og igjen, måten å gjøre det på er identisk med hvordan vi ville gjort det ved parkeringsmåleren.

Du trenger bare å åpne applikasjonen, og gå inn på den første skjermen registreringsnummer av det rapporterte kjøretøyet, og by. Hvis annen informasjon blir bedt om, vil vi legge den inn likt, og vi må klikke på knappen Avbryt Klage.

Leave a Comment