Hvordan finne billige bensinstasjoner med Google Maps

Google Kart er mye mer enn en GPS-navigasjonsapp. Den har blant annet en funksjon for finne billige bensinstasjoner uansett hvor vi befinner oss. Ikke bare forteller den oss hvor det er bensinstasjoner i nærheten, men den lar oss også planlegge et stopp – uten å endre hovedruten vår – og på den annen side forteller den oss dine priser oppdatert. Og som om det ikke var nok, gir det oss tilleggsinformasjon som kundemeninger. Men Hvordan finne billige bensinstasjoner med Google Maps?

Vi har det veldig enkelt fordi vi bare trenger å bruke søkelinje som til enhver tid vises i applikasjonen øverst. Uansett om vi blir stoppet, eller om vi allerede har en rute konfigurert, må vi bare skriv «bensinstasjoner» og automatisk vil de vises alle bensinstasjoner som er nær oss. I tillegg, som du kan se på bildet nedenfor, får vi direkte prisen av hver og en av disse bensinstasjonene.

GOOGLE MAPS BENSINSTASJONER

Hvordan finne billige bensinstasjoner på Google Maps

vi må bare skriv «bensinstasjoner» i den øverste søkelinjen, og vi vil se hvordan bensinstasjoner direkte på kartet vi ser på. Nå har vi muligheten til å berøre hvilken som helst av dem og se detaljer om prisene dineeller vi kan klikke nederst til venstre på alternativet vis liste for å endre visningsmodus. Denne første prisen som vises tilsvarer bensin 95men hvis vi åpner detaljene til en bensinstasjon, kan vi også se den spesifikke prisen på hver bensinstasjon for Bensin 98 og diesel.

Å ha ved første øyekast prisen på Bensin 95 på hver bensinstasjon tjener selvsagt til å gjøre en rask sammenligning og å vite hva billigste bensinstasjoner. Men hvis vi åpner den spesifikke filen for hver bensinstasjon, kan vi se hvilket selskap den er fra og i tillegg andre detaljer som for eksempel hvilke tjenester som er tilgjengelige: om den har en rasteplass, om den har en butikk , hvis den har en restaurant, og en lang etcetera inkludert meninger fra andre brukere og klienter.

De bensinstasjonspriser de oppdateres kontinuerlig; det vil si at denne tjenesten Google Kart er perfekt nyttig for finne billige bensinstasjoner. Og som vi allerede har nevnt, kan vi gjøre det stillestående fra hvor som helst, eller gjøre et spesifikt søk etter billige bensinstasjoner, på Google Maps, under våre reiser. Hvis vi gjør det siste, vil applikasjonen fortelle oss hvilke som er de billigste bensinstasjonene på ruten vi tar. I tillegg forteller den hvor mye tid vi skal legge til turen i tilfelle vi stopper på en eller annen bensinstasjon.

Takket være sistnevnte kan vi vite hvor lenge kommer vi for sent hvis vi stopper på en bensinstasjon. Det den ikke kan forutsi, er selvsagt hvor lang tid det vil ta på en bensinstasjon. Men ja, ut fra den omveien som hver bensinstasjon har, hvor lang tid vil det ta oss å kjøre om og gjøre det vi skal gjøre der. Uten tvil en veldig interessant funksjon både for turene våre og for tankingen vår i det daglige.

Leave a Comment