Hvordan polere frontlyktene på billigbilen og hjemme

Med tiden mister linsene til frontlyktene gjennomsiktighet og det er nødvendig polere frontlyktene For å kunne se veien bedre, slik at de ser oss bedre og fordi vi ellers får problemer med å passere ITV. Nå, for dette er det ikke engang nødvendig å gå til verkstedet, men du kan polere frontlyktene hjemme og det kan gjøres på en måte veldig billig, bruker bare noen få minutter. Vi får se hvordan polere billykter hjemmelaget og billig.

Det mest normale er at eksponering for sol, salt – i fjell- eller strandområder – og andre elementer vil sliter ut fyret litt etter litt. Frontlyktene mister sin gjennomsiktighet og det gjør at de lyser mindre og dårligere. Det er da du må polere frontlyktene for å gjenopprette gjennomsiktighet og gjenopprette riktig belysning. Men etter hvert som vi gikk videre, kan det gjøres hjemme og billig.

polske billykter 2

Hvordan polere billykter hjemme og billig

Den enkleste og billigste måten å polere frontlyktene av kjøretøyet ditt er med et frontlyspoleringssett, som koster rundt 20 euro, og der vi har de tre verktøyene vi trenger: sliping, polering og rengjøring. Med dette settet er disse trinnene du må følge:

  1. rengjør frontlysene med såpevann og en mikrofiberklut.
  2. sand den frontlykter med sandpapiret inkludert i settet, starter med 800, går videre til 1200 og går opp til 2000 om nødvendig.
  3. Tørke med såpevann under pusseprosessen for å sjekke hvordan den ser ut og forsikre deg om at den sitter riktig.
  4. polere overflaten av frontlyktene med poleringsvæsken og ved hjelp av ullskiven festet til en drill, slik at frontlykten er helt gjennomsiktig.

Etter alt det ovennevnte er det siste trinnet vi har rengjør frontlyset ordentlig. Selv om det ikke er nødvendig, er det de som søker en beskyttende lakk til overflaten av den nypolerte frontlykten for å beskytte polykarbonatet mot ny gulning eller sløving. Selv om det vi har beskrevet er en av de billigste, enkleste, raskeste og mest effektive måtene å polere billykter på, kan det selvsagt gjøres på andre måter også. Triksene med tannkrem, eller med eddik og bikarbonat, anbefales ikke fordi de vanligvis ikke gir helt gode resultater.

Leave a Comment