Hvordan rengjøre biltrekk raskt og enkelt

holde rent innsiden av bilen er viktig for de fleste sjåfører. Kjøretøyene våre har forskjellige typer materialer og, helt sikkert møbeltrekk av det er en av de mest kompliserte komponentene å holde ren. Plast er for eksempel lettere å rengjøre. Men hvordan rengjøre biltrekk? Det finnes metoder for å gjøre det raskt og enkelt.

Disse triksene for rent biltrekk De skal brukes til polstring av sitteplasserfor alle teppene -for for- og baksetene- og til og med for stamme. Med andre ord, med dette skal vi holde praktisk talt hele kjøretøyet rent, og vi skal ikke bare oppnå et utmerket visuelt utseende, men vi skal også bli kvitt dårlig lukt. Hensikten er selvsagt å få den til å se ut som ny.

Slik rengjør du biltrekket for flekker eller skitt

Før du begynner å angripe bestemte steder, er det best å gjøre en generell rengjøring, som også er den som vil trenges mest regelmessig. Denne generell rengjøring vil bli utført med en støvsuger som vil være ansvarlig for å eliminere de store overfladiske restene av møbeltrekket vårt. Vi starter med bunnen av setene og fortsetter på gulvet, men først fjerner vi mattene og rister dem ut av kjøretøyets kupé. Etter dette vakuumet skal vi ta en svamp dynket i såpevann og vi vil føre den gjennom hele stoffet, men med liten intensitet, for å rengjøre møbeltrekket på bilen uten å forårsake skade.

Hvis det gjenstår flekker, et produkt fra tørt skum det vil være ideelt. Og for å fullføre vår generelle rengjøring kan vi bruke en flytende støvsuger og til slutt a støvfangsklut. Med dette skal polstringen forbli plettfri, med mindre det er spesifikke flekker fra visse stoffer, som vi skal snakke om rett nedenfor. Dette er åpenbart for tekstil eller blandet møbeltrekk; For skinn eller skinntrekk bør vi bruke en nærende krem ​​med jevne mellomrom.

Rengjør møbeltrekket på bilen for problematiske og kompliserte flekker

Ovennevnte vil tjene oss nesten alltid. Men hvis avhengig av hvilket stoff som har falt på biltrekket, må vi gjøre en spesifikk rengjøring for den typen stoff. De søle den rengjøres med en tørr børste – for «fettet»- og en børste fuktet i vann for resten; kaffe og te med kaldt vann og vindusvask; tannkjøttet med en is og en slikkepott. Vi vil rense stoffer som fett og olje med en blanding av vann og -svært lite- avfettingsmiddel, påføre det med en svamp eller en klut, og i mer alvorlige tilfeller med fortynnet glyserin.

Ved sjokoladeflekker vil vi bruke en fuktig klut og flytende såpe; Vi vil angripe blekket med 50 % alkohol og vann og vi fjerner restene av alkohol med vaskemiddel for vaskemaskin. Og hvis vi trenger rent biltrekk av blod vil vi bruke tørt skum med litt saltvann. Til slutt, hvis blodflekken allerede er tørr, kan en liten «dose» glyserin bidra til å rense den lokaliserte flekken.

Leave a Comment