Hvordan rengjøre plasten på utsiden av bilen

En bil, og spesielt dens eksteriør, er konstant utsatt for dårlig vær og andre problemer som forårsaker det slite ut over tid. Fremfor alt plast av utsiden. Det er normalt at de mister sitt gode utseende, og til og med sin originale farge, men det er måter å rengjøre plasten på utsiden av bilen slik at de ikke bare er rene, men også få tilbake utseendet de hadde da de var nye.

Med tiden vil endringer i temperatur, eksponering for sol eller sand og salt i kystområder gjøre plast blir gråaktigi stedet for å beholde hans svart farge intens. Dette gjør selvsagt at bilen føles skitten, men får den også til å se gammel ut. Men det kan de rengjør plasten på utsiden av bilen med spesifikke produkter som utfører funksjonene til «restaurering». Det vil si at de klarer å gjenopprette utseendet de hadde da de var nye. Og som i tillegg gjør det mulig å oppnå et høyere beskyttelsesnivå slik at de forringes mindre.

ren bilplast 1

Rengjøring av plasten på utsiden av bilen for å gjenopprette utseendet og få dem til å se ut som nye

I markedet kan vi finne dusinvis av produkter som tjener til hydrat plast og få dem til å se ut som nye igjen. Men fra vår erfaring er produktet vi anbefaler dette fra JRG Select for bare 15 euro. Hvorfor? Fordi det ikke bare er et godt rengjørings- og restaureringsprodukt for bilplast, men det er også presentert i settformat med mikrofiberklut allerede inkludert i prisen. Det er viktig å bruke denne typen klut fordi den tjener til å påføre rengjøringsmidler korrekt og samtidig forhindre skade på overflaten.

Etter hvert som vi avanserte, er det mange andre produkter for restaurere bilplast enkelt, og sannheten er at de ikke er for dyre. Hvis vi allerede har mikrofiberkluter, og vi ikke trenger at produktet kommer i settformat, kan vi velge noen alternativer. For eksempel er Bass Motors Dark Shadow et annet produkt som også er spesielt utviklet for rengjør plasten av kroppen til bilen vår. Den fungerer perfekt med støtfangerplast, bakspeilhus og til og med for rengjøring av motordeler og for å skinne dekk.

Denne typen produkter kan brukes sprøyte dem på overflaten at vi ønsker å rense eller restaurere og spre den med en mikrofiberklut. Allerede i det første passet vil vi merke at plasten gjenvinner sin opprinnelige sorte farge, men vi kan gjøre flere passeringer slik at resultatet blir enda bedre. Det nye plastutseendet skal vare oss i flere år. Men siden de ikke er aggressive produkter med bilplast, kan vi bruke dem fra tid til annen uten frykt.

Leave a Comment