Hvordan selger Tesla i Spania?

De elektriske biler forbedrer sine fordeler og priser -selv om det fortsatt er en lang vei å gå-, og som en konsekvens salget er i bedring progressivt. Tesla er et av de ledende merkene i dette segmentet for ren fremdrift, og hans ankomst til Norway markerer et viktig poeng for denne typen kjøretøy. Men Hvordan selges bilene dine? Vi har nå tall for Salg i Norway og resten av Europa.

I norge og hollandTesla er i nesten perfekt helse, og innenfor det europeiske markedet Storbritannia Det er en annen ressurs for selskapet. Men hvis vi fokuserer på salg i det europeiske markedet, vil vi også Tyskland rapporterer gode tall til Elon Musks firma. Hva med Norway? Her har han nettopp landet med sine to modeller, den Tesla Model S og Tesla ModelX, og blant nøkkelkundene er Uber. Men hva med salg til privatpersoner?

Det er fortsatt få biler Tesla selger, men vekstraten i det spanske markedet er svært positiv.

tesla modell s

Selv om det er få, er salget til Tesla i Norway bra

Volumet solgte enheter av tilsvarende kjøretøy med forbrenningsmotorer er ikke sammenlignbare. Tydeligvis, elbiler selger mindre, mye mindre, for øyeblikket. Men i to første månedene av selskapet i vårt land ble bare nådd 25 enheterog i mars måned forventes de å ha nådd 35 på halve tiden. Det er evolusjonen er veldig bra.

I vårt land er gapet mellom Model S og Model X mindre sammenlignet med land som Tyskland, hvor salongen selger mye bedre enn SUV-en.

tesla modell s

Som i andre land i Europa, i vårt land er modellen som selger mest Tesla Model Sforan Tesla Model X SUV, selv om tallene i Norway er mye nærmere enn i markeder som Tyskland. Der har de 300 enhetene blitt mye overskredet, og av dem tilsvarer 259 bare Tesla Model S.

Land Tesla Model S Tesla ModelX
Tyskland 259 94
Østerrike 90 24
Belgia 90 48
tsjekkiske rep. elleve 3
Danmark 0 1
Slovenia 0 0
Norway 14 elleve
Finland elleve 31
Frankrike 100 39
Hellas 1 0
Holland 218 88
Italia 29 32
Norge 184 281
Portugal 3 1
Storbritannia ikke kjent ikke kjent
Sverige 101 80
sveitsisk 68 84
TOTAL EUROPA 1654 886

Leave a Comment