Hvordan skifte viskerblad

når de begynner å gjøre det høye lyder i sine fei eller la glasset være skittent, sikkert du må bytte viskerbladene umiddelbart. Jo før jo bedre, for ellers kan glasset bli riper og da blir reparasjonen mer kjedelig. Og selv om de ikke har noe problem, anbefales det alltid endre dem hvert annet årganske enkelt fordi materialene forringes og krystalliseres, for så å slutte å fungere riktig etter en stund, og enda mer når de blant annet utsettes for sol.

Først av alt, sjekk hvilke som tilsvarer modellen dinog det er noe du vil kunne se lett fordi modellene de er produsert for vises i børstekjøpspakken.

Vel, når du først har dem, må du det sett nøkkelen i tenningenog aktiver deretter viskerne til de stopper kl vertikal posisjon, på en slik måte at det er lettere for deg å få tilgang til dem fra fronten eller siden av panseret, og fremfor alt å løfte dem. Når du får dem til å bli her, deaktiver deretter «viskerne» og du kan ta nøkkelen ut av tenningen.

I selve «pakken» er de kompatible modellene angitt, og i den er det også «verktøyet» for å justere dem i forankringsposisjonen om nødvendig.

viskervasker

Slik bytter du vindusviskere – ingen spesialverktøy kreves

ut av bilen, heve armene og påfør trykk slik at de kommer ut av ankerposisjonen -avhengig av modell – uten noe verktøy, fordi det ikke er nødvendig. Nå, når du allerede har fjernet de slitte mobilarmene, må de nye utstyres med en adapter som kommer i kjøpspakken til de nye, og som også plasseres ved å bruke press og uten behov for å bruke noe spesifikt verktøy.

Enten vi skal bruke et justeringsverktøy, eller om vi skal gjøre alt direkte med hendene, er det best å gjøre det med minst mulig trykk og gradvis øke det, om nødvendig, for å unngå enhver form for skade.

Når vi har gjort alt dette, så er det bare å lime mobilarmene til glasset igjen, sette oss tilbake i bilen, sette nøkkelen i tenningen og aktivere vindusviskerne. Det er klart at alle disse bevegelsene må gjøres med væske, for ellers slites børstene og glasset kan ripes. Hvis alt er riktig, er reparasjonen fullført.

Og for å vite om vi har gjort det riktig, er det best å trykke på knappen for vindusviskerne med tilsvarende væske, og ved å gjøre dette skal vi se at de fjerner væsken uten problemer, og at de ikke lager noen form for merkelig støy som de gjorde de vi har trukket tilbake.

Leave a Comment