Hvordan vite hvilken pris bensin koster

Til vet prisen på bensin, uten å måtte gå gjennom en bensinstasjon eller forlate huset, er det beste alternativet å bruke en mobil applikasjon. Nå er det mange som er tilgjengelige for både Android- og iOS (iPhone)-enheter, så i denne artikkelen vil vi snakke om de mest anbefalte tjenestene vi har prøvd selv.

Hvis du vil vet prisen på bensin, tjenesten jeg personlig bruker er nettstedet dieselogasolina.com. Denne portalen setter oppdaterte priser av alt drivstoff på daglig basis, og dessuten har det Historiske fakta og spesifikk informasjon om provinser. Men denne tjenesten er praktisk, spesielt hvis du bruker den fra datamaskinen. På mobil er det mer behagelig å bruke mobilapplikasjoner for Android og iPhone, og den ene eller den andre anbefales mer avhengig av visse forhold. Jeg forklarer.

IMG 0374

Hvordan se prisen på bensin og diesel

Den beste mobilappen for se prisen på bensin er den som vises i forrige skjermbilde: GasAll. Fordi? Fordi den har en versjon for Android, iPhone, iPad og Apple Watch. Men den har også et komfortabelt og brukervennlig grensesnitt, og alle alternativene vi trenger for å finne ut hvor mye bensin er og hvor mye annet drivstoff er. Så snart vi installerer den, vil den spørre oss hvilket drivstoff bruke bilen vår hvilken tankkapasitet har og også hvor mye spiser du. På denne måten vil du kunne fortelle oss hvor mye det koster oss å fylle hele drivstofftanken på en hvilken som helst bensinstasjon.

Når vi har den konfigurert, uansett hvor vi er, vil den fortelle oss hvor mye koster bensin på alle bensinstasjoner som er i nærheten av oss. Vi kan se det direkte på kartet, men vi kan også se det i en liste der bensinstasjonene vises fra billigste til dyreste. Og selvfølgelig, når vi har valgt hvor vi er mest interessert i å fylle drivstoff, kan vi også be søknaden til gi oss GPS-ruten å gå direkte.

Den har interessante funksjoner, for eksempel avsnittet om kampanjer. I denne delen, hvis det var noen på det tidspunktet, kan vi finne ut hvilke rabatter eller kampanjer som er tilgjengelige på nærliggende bensinstasjoner. Det er andre applikasjoner som fungerer på en veldig lik måte, men sannheten er at denne gir oss den best mulige opplevelsen både for grensesnittet og for plattformene vi kan ha det installert på, så vel som for antall alternativer det tilbyr oss..

Leave a Comment