Hvorfor er Dacias så billige?

Det er flere grunner som forklarer Hvorfor er Dacias så billige?men mange er uvitende om dem. Og selv om hans pris Det er dens største attraksjon, for mange er det også et aspekt å være på vakt mot. Så vi skal fortelle deg hva som er årsakene til at Renaults «lavpris»-modeller – det vil si Dacia – er billigere enn resten.

Budsjett og utvikling av Dacia

Dacia utvikler sine modeller på en annen måte enn andre produsenter. Prioriteten er nettopp siste pris. Av denne grunn begynner det med produktdesignet, fortsetter med den tekniske tilnærmingen og tar i betraktning en budsjettramme. I tillegg, selv om i andre markeder merkevaren brukes Renault for markedsføring av Dacia-modeller omfang av dem er globale. Dette betyr at den, i sitt maksimale uttrykk, gjelder stordriftsfordeler å redusere produksjonskostnadene.

Lavere produksjonskostnader

Og fortsetter med produksjonskostnaderlavere i en Dacia-modell enn i andre produsenter plassering av fabrikker Det er viktig. I Europa har Dacia et produksjonsanlegg i Romania. Den har også fabrikker i Russland, India, Brasil, Colombia eller Marokko. Til syvende og sist blir de brukt steder med lavere kostnader.

I noen markeder søker Dacia en balanse mellom produksjonskostnader og forsynings- eller distribusjonskostnader. Dette betyr at det i noen tilfeller er mer interessant å bruke støtte fra lokale fabrikker for å redusere tidsfrister og kostnader. Men til syvende og sist, også når det gjelder produksjonsstedet, sparer produsenten betydelig kostnader sammenlignet med de fleste av sine konkurrenter.

Markedsstrategi fokusert på å selge billige biler

Et annet nøkkelpoeng som forklarer Hvorfor er Dacias så billige? det er produsentens egen markedsføringsstrategi. De holder en enklere rekkevidde enn sine konkurrenter, og er dermed mer konkurransedyktige. Færre modeller og færre alternativer, og dermed forenklet produksjon og igjen betydelig reduserte kostnader.

Og på den annen side, lave priser for tilgangsområdet. Modellene med den laveste prisen av merket, og dens rimeligste versjoner, har veldig lite utstyr. Dermed har de attraktive katalogpriser, lavere enn de fleste av konkurrentene, til tross for at hvis tilsvarende versjoner er konfigurert, er prisene i noen tilfeller nesten de samme. Kort sagt, det har de enklere finish og utstyr at konkurransen om å ha en mer attraktiv inngangspris.

komponentavskrivning

Og det andre nøkkelpunktet, som konkurrentene liker Volkswageni sine forskjellige merker, er komponentavskrivning. Mange teknologier brukes allerede brukt av Renault, samt komponenter av alle slag, med samme intensjon om å redusere kostnadene. Denne strategien, som vi avanserte, er nøyaktig den samme som følges av VAG Group med sine merker Volkswagen, SEAT, Audi, etc. Og den som klemmer denne fordelen mest er nettopp Skoda.

Leave a Comment