Hvorfor vil ikke bilen min starte? Årsaker og løsning

Det er forskjellige typer problemer som kan føre til dette: hvorfor vil ikke bilen min starte? Og det enkleste, å finne ham problem og med løsning, er å starte med det enkleste og gå videre for å utelukke sammenbrudd og andre tilbakeslag. Etter alt dette vil kjøretøyet ditt sikkert starte og du kan fortsette å bruke det normalt.

Hvorfor vil ikke bilen min starte? mulige problemer

Før du starter, og finner hvorfor vil ikke bilen din startefølgende er de fire vanligste årsakene til at du kan ha denne typen problemer:

  • Problem med batteri.
  • Mangel av bensin.
  • Problem med olje.
  • Feil eller feil.

batteriproblem

Hvis batteriet ikke er ladet eller har feilet, prøv å gjøre det lade opp batteriet med en lader. Et annet alternativ er bruk pinsett å koble den til batteriet til en annen bil og dermed starte din. Men i tillegg er det et annet alternativ som er push start; det vil si å skyve kjøretøyet og legge inn det andre giret. Men hvis problemet er med batteriet, er det beste du kan gjøre bytte batteri for en ny og i god stand, når du har identifisert at problemet er dette.

mangel på bensin

Hvis det er batteri, men ingen bensin igjenDen vil neppe starte bilen din. Sjekk at dette ikke er problemet, og fremfor alt at det ikke er en pytt med bensin under motoren fordi du kan ha en lekkasje eller et injektorproblem.

Lysene tennes, men vil ikke starte

Ja bilen vil ikke starte, men lysene tennes, så er det ikke et batteriproblem. Det kan være at det ikke gir nok energi, men det er nok et problem med den startmotor. Den må byttes og prisen varierer fra mindre enn 100 euro opp til 300 euro avhengig av modell.

Andre problemer som bilen ikke starter for

Det er mindre vanlige problemer som de som er relatert til olje. Hvis du bruker en upassende olje for omgivelsestemperaturen der kjøretøyet er, kan du få tenningsproblemer. Også i dieselbiler kan det være feil i varmeovner som forhindrer forkjølelse. Noen tennplugger i dårlig stand kan også føre til at bilen ikke starter, for eksempel når det gjelder biler med bensinmotor.

Leave a Comment