Hyundai setter en pris på den elektriske Hyundai Kona EV i Korea: fra 34 690 euro

Etter å ha blitt presentert i forrige uke, har det koreanske merket allerede satt en pris for det nye Hyundai Kona Electric EV, SUV-en som merket snart vil begynne å markedsføre og som vi allerede visste noen av de mest interessante dataene om. Det vil starte i 34 690 euro å bytte og vil bli markedsført i to versjonerhver med to forskjellige utførelser.

Det må vi understreke vi snakker om salgspriser i korea Derfor må vi behandle tallene veldig nøye, selv om vi vil prøve å kontekstualisere dem til prisene som sannsynligvis kan selges i Norway.

Mulig pris på den elektriske Hyundai Kona EV i Norway

hyundai kona ev10

Å beregne Hva kan være tariffprisen på den elektriske Hyundai Kona EV i Norway uten rabatter eller hjelp vil vi ta som referanse ioniq elektrisksom har en salgspris i Korea som starter på omtrent 29 400 euro å endre.

Vi fant den samme modellen i Norway for 33 125 euro allerede i Norway, så omtrent vi kan forvente den elektriske Hyundai Kona EV har en omtrentlig pris i vårt land på €39 100gjentar vi, uten å ta hensyn til rabatter eller hjelpemidler.

Dette ville være for 39,2 kWh versjonsom har en autonomi på ca 250 km og i laveste finish kalt Modern. Hvis du velger Premium-finishen, er prisforskjellen i Korea omtrent 1600 euro.

Ovenfor har vi Hyundai Kona EV elektrisk med 64 kWh batterisom autonomien stiger opp til 400 km og prisen i Korea for å endre ligger på 37 300 euro. Vi anslår at denne versjonen kan eksistere i Norway 42.000 euroigjen i moderne finish, med en mer utstyrt Premium-versjon over seg igjen.

Hvis disse beregningene er oppfylt, Forskjellen på 3000 euro virker ikke for stor mellom versjonen med høyest kapasitet og den med lavest, hvor det nesten er mulig å doble prisen på tilgjengelig autonomi. Vi må imidlertid vente på bekreftelse fra Hyundai Norway på disse prisene når den kommer til landet vårt.

Leave a Comment