KIA Ceed 2018 vil ha minst én hybridversjon

Nylig utgitt, 2018 KIA Ceed har en fullstendig revidert estetikk som bringer den nærmere det som ble forventet av KIA Rio og Stonic. Med denne fornyelsen av kompakten, KIA har harmonisert sitt sortiment på designnivå, men også i noe veldig viktig: Plattformen. Han Ceed 2018 er basert på K2 plattformog det innebærer at nå har merket muligheten til å tilby hybridversjonersom er nøyaktig hva som kommer til å skje.

For øyeblikket kommer KIA Ceed 2018 i diesel- og bensinversjoner

Som vist av KIA, for øyeblikket kommer i tredje kvartal 2018 til forhandlere og vil gjøre det med diesel- og bensinmotorer siden 100 til 140 hk av makt. Nærmere bestemt er det tre motorer; to bensin 1,0 og 1,4 literog en diesel 1,6 liter. Og også for øyeblikket med manuelt skift sekstrinns som «grunnleggende», og med f.eks dobbel clutch automat og syv relasjoner som et alternativ.

Kia Ceed 001

Men som vi nevnte tidligere, det faktum at KIA Ceed 2018 være basert på ny K2-plattform innebærer at merket ikke trenger å begrense seg til diesel- og bensinmotorer. I tillegg til disse konvensjonelle alternativene det vil også være en hybridog det er sannsynlig at det er flere alternativer som tilbys med disse «kombinerte mekanikkene».

Minst én hybrid, men ingen elektriske versjoner av 2018 KIA Ceed

I det minste for nåKIA vurderer ikke en elektrisk versjon av KIA Ceed 2018. Men det som er på vei er en mild hybrid alternativ. Dette betyr at sammen med bensinmotor en vil bli montert 48V batteri for hybridisering.

Den vi nevnte tidligere, med et 48V batteri, kommer garantert. Men de vurderer også å komplettere utvalget til KIA Ceed 2018 med en plug-in hybrid alternativ. Både den ene varianten og den andre, 48V mild-hybrid og plug-in hybrid, de kommer senere. De vil trolig slippes på markedet allerede i 2019, i begynnelsen av året.

Leave a Comment