kvalifiserings- og startrute

Denne helgen har vi avtale med Formel 1. Han Østerrikes Grand Prix er i ferd med å bli omstridt, og vi vil fortelle deg hva som vil være Grillutgang etter økten klassifisering. Denne gangen blir det Valtteri Bottas den som åpner løpet etter å ha slo Lewis Hamilton med liten forskjell; hans Mercedes-lagkamerat Hamilton starter nummer to.

Valtteri Bottas har oppnådd Pole Position for han Østerrikes Grand Prixden første av denne sesongen, men like bak den ligger Lewis Hamilton på andre plass, og som favoritt for øyeblikket til å vinne den maksimale tittelen. På tredje plass ville han komme ut Sebastian Vettel, men den «andre» favoritten Han har blitt straffet for å ha blokkert Carlos Sainz på banen.

Vettel har blitt sanksjonert: han starter sjette for å blokkere Carlos Sainz i kvalifiseringen.

Vettel, etterforsket for å ha blokkert Sainz på fanget hans. #AUTmovistarF1 pic.twitter.com/L5IInD0ctj

— F1 i Movistar+ (@movistar_F1) 30. juni 2018

Startrute ved Østerriksk GP etter kvalifiseringen

Til slutt, etter å ha brukt sanksjon til Sebastian Vettelvi får se Kimi raikkonen avreise fra tredje posisjonforan max verstappen. Igjen, absolutt dominans under økten av Østerriksk Grand Prix-kvalifisering av mercedes og ferraritil tross for at Vettel endelig har vært det flyttet til sjette posisjon i Grillutgang.

Foran ham kommer Romain Grosjean. Og for å møte de spanske rytterne må vi avansere mye lenger på startlinjen: Carlos Sainz vil avvike fra niende plassering med sin Renault, mens Fernando Alonso starter 14. Alonso har likevel vært fornøyd med resultatet, tatt i betraktning alvorlige problemer som McLaren har.

 1. Valtteri Bottas (1’03.130)
 2. Lewis Hamilton
 3. Kimi raikkonen
 4. max verstappen
 5. Romain Grosjean
 6. Sebastian Vettel
 7. Daniel Ricciardo
 8. Kevin Magnussen
 9. Carlos Sainz
 10. Nico Hulkenberg
 11. Esteban Ocon
 12. Pierre Gasley
 13. charles leclerc
 14. Fernando Alonso
 15. Lance Stroll
 16. Stoffel Vandoorne
 17. Sergio Perez
 18. Sergey Sirotkin
 19. Brendon Harley
 20. Marcus ericsson

Leave a Comment