Lamborghini Aventador vil få en etterfølger i 2020

Alt peker på etterfølger til Lamborghini Aventador er nær. Så mye at de allerede peker på det kommer i 2020, så litt over et år kan få oss til å vente på det meste. Og vi har noen lekke detaljer og andre rykter som sikrer det Den vil ha en naturlig aspirert V12-motor. støttet av et elektrisk system koblet til forakselen for å tilby Firehjulsdrift.

Før eller siden, ja også Lamborghini må gå gjennom bøylen av elektrifisering. Men det burde ikke forundre oss heller, for i år lanserte de sin første SUV og for første gang har de meldt seg på en turbo V8 motor. Så fra da av bør nesten enhver endring høres forutsigbar ut for oss. Og Lamborghini Aventadorhans etterfølger til år 2020vil være en av de neste modellene som effektivt gjennomgå endringer viktig.

lamborghini sc18 3

Hva vet vi om Lamborghini Aventador 2020?

Som vi sa, vi vet at den vil ha en naturlig aspirert V12-motor koblet til bakakselen, men blir det Firehjulsdrift takket være introduksjonen av en ny elektrisk system. Selvfølgelig vil dette elektriske systemet animere forakselen av den neste fan 2020. Og det forventes at det kan fungere som 100% elektrisk, men tydeligvis bare noen få kilometer. vi vet ikke om 20, 30 eller 50 km.

Og mens merket gjør betydelige fremskritt i bruk av karbonfiber å redusere vekten av bilene sine, innføringen av batterier kommer til å gjøre det øke vekten uunngåelig. Vi snakker om en vektøkning som kan rundt 200 kiloen vanskelig mengde å kompensere med andre komponenter.

For å vite dens mekaniske konfigurasjon trenger vi bare å vente til neste år 2019fordi merket vil presentere en «prototype» av dette hybrid motor. Det ser ut til å nå 838 hk av makt kombinert med 625 hk servert av den atmosfæriske V12-motoren. I hvert fall i LB48H, som vil være hyperbilen med begrenset produksjon, til en pris på 2,5 millioner dollar enheten, og bare med 63 enheter.

Leave a Comment