Lexus går for Lamborghini Urus med en 670 hk SUV

Til Lamborghini Uruslitt etter litt skal de ut rivaler og alternativer. Det var uunngåelig. Ferrari Purosangue er på vei, men den blir på ingen måte den eneste. Nå har vi vært i stand til å vite at, tilsynelatende, Lexus forbereder en rival. Ja, en høyytelses crossover som burde være klar i år 2020og at den ville være basert på LF-1 Limitless.

I følge denne informasjonen, lexus forbereder en høy ytelse SUV, åpenbart med en sporty tilbøyelighet og til toppen av luksus, og basert på LF-1 Limitless-konseptet. Denne modellen ville ha V6 3,5 twin-turbo motor av Lexus LS500 som base, og med 430 CV kraft, men med overlegne alternativer. Takk til to elektriske motorerkan en kraftigere versjon tilbys.

lexus lf1 grenseløs 2

Opptil 670 hk i alternativet til Lexus» Lamborghini Urus, basert på LF-1 Limitless

De kraftigere versjon og ytelsen til denne LF-1 Limitless brakt til virkelighet ville nå 670 hk av kraft, som vil sette Lamborghini Urus under, og med en ikke ubetydelig forskjell på 20 CV. Denne versjonen, ifølge den samme informasjonskilden, vil bli ledsaget av V8 4.0 biturbomotor som også skal drive LC F.

Og et annet aspekt der lexus kunne få frem fargene Lamborghini Urus er i den pris, fordi den ifølge denne lekkasjen ville være ganske under, og bli et veldig attraktivt alternativ. Nå må vi vente en stund, fordi presentasjonen av «Lexus Urus» Den ville ikke komme før i 2020, og for å se den i forhandlere måtte vi vent til 2021.

Lexus har åpenbart ikke bekreftet eller avkreftet noe ennå. Men hvis presentasjonen faktisk er planlagt for år 2020det er fordi Lexus Urus Det er under utvikling, og det skal være ganske avansert i prosessen. I tilfelle av en sports SUVhvis alt dette er sant, bør det ikke ta for lang tid å se ham gjøre seg klar på Nürburgring-banen.

Leave a Comment