like sporty, men mer kjent

For øyeblikket er det en prototype, men den blir allerede testet. Han Toyota GT 86 Shooting Brake Den er like modig som normalversjonen av Toyotas sportsbil, men med en viktig endring i karosseriet å være mer praktisk. Tydeligvis mer innvendig plass og et alternativt konsept som gir det en kjent luftmed fire ekte seter og mer plass i de to baksetene slik at passasjerene kan reise komfortabelt.

Selvfølgelig, et Toyota-produkt, men fra din sportsavdeling. Denne prototypen av Toyota GT 86 Shooting Brake skylder sin nye design til Toyota Australia og Japan, som har jobbet med karosseriet for å gi den ikke bare en større innvendig plass som er spesielt merkbar i baksetene, men også en større stamme. Og det er at, som vi har sett fra Ferraris hånd med F12 Berlinetta, blir denne typen modeller mer og mer vellykkede, selv om de forblir like sporty, de er merkbart mer praktiske.

Toyota GT 86 Shooting Brake «for familier», for øyeblikket er det bare en prototype

Fra Toyota har de fremhevet det Shooting Brake karosseri gir Toyota gt 86 et imponerende design, like sporty, men med fire ekte seter og et mer sjenerøst bagasjerom. Nå er problemet det For øyeblikket er det bare en prototype, og det er ikke bekreftet at det er planer om å ta den i produksjon snart. I alle fall er prototypen som de har vist perfekt funksjonell, og faktisk er den testet på produsentens interne spor, selv om det ennå ikke er registrert noen test utenfor en lukket krets.

toyota gt 86 skytebrems

I sin tekniske fil, men med shooting brake karosseri og derfor en ganske annen design, motoren forblir 2,0-liters 4-sylindret boxer kubikkkapasitet med en kraft på 200 hk og maksimalt dreiemoment på 205 Nm. Ingenting endrer seg, eller det er i det minste det de forklarte i sin debut, og derfor ville vi snakket om det samme 226 km/t som toppfart og en akselerasjon på 0 til 100 km/t i 7,6 sekunder.

Leave a Comment