løpene er 10 minutter forsinket

Selv om det allerede var en åpen hemmelighet som vi hadde kjent i noen dager, ser det endelig ut til at det har skjedd.Grønt lys til tidsendringen for Formel 1-løp. Disse endringene er en del av den nye strategien for frihet for å gi en vri på den klassiske F1 som vi hadde sett så langt og tiltrekke seg et større antall fans med mer attraktive og spennende løp.

Selv om bekreftelsen av timeplanene ennå ikke er gjort offisielt, kan vi ta det som et faktum siden Julio Moralessom direktør for Movistar F1, har avansert program for de fire første løpene i sin twitter med en forsinkelse på 10 minutter på timeplanen som vi var vant til.

På denne måten vil Planlagte tidsplaner i Norway for de fire første hovedpremiene vil være følgende:

  • Australia: 07:10
  • Bahrain: 17:10
  • Kinesisk 08:10
  • Aserbajdsjan: 14:10

Som vi kan se, har timeplanene en minimal endring sammenlignet med i fjor, bortsett fra Aserbajdsjans fastlege i Baku, som lider forfremmelse sammenlignet med 2017.

Store endringer med ankomsten til Europa

Likevel, tidsplaner forventes å gjennomgå de største endringene når sirkuset ankommer det planlagte løpet i Norway, første stopp for løpene som skal holdes i Europa. Det vil være da løpene forventes å starte én time og ti minutter senere, det vil si i stedet for klokken 14.00 som vi var vant til gjør det kl 15:10.

Disse endringene vil samtidig påvirke gjenværende gratis treningsøkter og kvalifiseringmed den første og tredje gratis treningsøkten som starter kl 11:00. mens den andre frie treningsøkten og kvalifiseringen ville være kl 15:00

Selv om vi fortsatt må vente noen uker før de siste endringene offisiell bekreftelse. Likevel må vi tilbakestille den interne klokken vår.

Leave a Comment