Løste problemet med SEAT Ateca 2.0 TDI 150 CV

Denne måneden visste vi at SEAT Ateca 2.0 TDI 150 CV ble «lammet» for en homologeringsproblem. Og likevel, bare i versjonen med forhjuls-trekk fordi den samme motoren knyttet til 4 Kjør Den har AdBlue og andre små forskjeller for å gå gjennom godkjenningsbøylen. Men etter ventetiden og problemer med bestillinger og reservasjoner, Det finnes allerede en løsning på Ateca-problemet.

Han SEAT Ateca 2.0 TDI 150 CV med forhjulsdrift begynte å ta imot bestillinger uten å bli godkjentog faktisk befant selskapet seg med NOx-problemermens CO2-utslippsverdiene var gyldige. Som vi allerede nevnte da problemet ble kjent, 4Drive-versjonen med samme mekanikk ja den har AdBlue og SCR ventilog det er nettopp derfor det kunne vært godkjent uten denne typen problemer, fordi deres NOx-utslipp de var innenfor de maksimale verdiene som er tillatt i anti-forurensningsforskriften.

Oppdatering: For øyeblikket forventer de berørte kundene å bli kompensert av SEAT med betingelsene kunngjort av produsenten. Hos forhandleren mottar de startdatoene for 2017, og de «nye» kjøperne av 2.0 TDI 150 CV -med AdBlue og SCR-datoen sommeren 2017.

sete ateca suv

SEAT Ateca 2.0 TDI 150 CV kommer tilbake, nå med SCR-ventil og AdBlue

Til slutt er det bare besluttet å introdusere SCR-ventil og AdBlue også i utgaven med forhjulsdrift. Det var den eneste forskjellen de beholdt i disse termene, og til slutt er 4Drive og 2WD satt på samme nivå. Dermed, SEAT Ateca går gjennom homologeringen uten problemer i sine to versjoner med 2.0 TDI 150 CV, og Reservasjoner og bestillinger kan gjennomføres.

De som er rammet av problemet, rundt 900 personer, har fått kompensasjon for forsinkelsen med SEAT Ateca 2.0 TDI 150 CV, men med 4Drive trekkraft. Derfor, selv om de har måttet vente litt lenger, SEAT har svart riktig til problemet. Og de som var interessert i dette mekanikk- og trekkraftalternativet, 2WD til 150 CV-dieselen, kan nå be om det hos forhandleren.

Leave a Comment