Luksus? Disse to Overfinch Range Roverene koster 300 000 euro

Hvem sa det forberedelse er brøl og spoilere slemme? de to av Overfinch på Range Rover de har også et dårlig poeng, men i virkeligheten er de det spesielle luksusutgaver som er farlig nær Bentley Bentayga, spesielt for prisen: 300 000 euro. Selvfølgelig bærer de på ryggen hundrevis av timer med arbeid og de beste kvalitetene, samt et alternativt design.

Til å begynne med, inni finner vi 250 arbeidstimer. Hvorfor? fordi det manhattan utgave Den har et helt stykke håndverk inni som representerer byens skyline, akkurat som London-utgaven, men hver og en med byen som tilsvarer den. Abalone -sjøører-, rustfritt stål, ibenholt, elfenben… Dette er bare noen av materialene som har blitt brukt til å bygge dette utrolige og luksuriøse interiøret.

forberedelse av range rover overfinch

Maksimal luksus i Overfinch Range Rover, for mer enn 300 000 euro

Ønsker du noen av disse to spesialutgavene, i tillegg til interiøret som vi nevnte tidligere -og som er verdt å se på bildene-, tar du med deg en Range Rover med karosserisett hva vil det si å legge til 22 tommers hjul av eget design, bakspoiler, paneler på frontdørene laget av stoff og en frontstøtfanger av helt alternativt design, blant mange andre endringer.

range rover overfinch interiør

Og for mekanikerne er sannheten at det heller ikke er mye å kommentere. Den utvidede akselavstandsversjonen av selvbiografien er rett og slett tatt som grunnlag, med motoren V8 5,0 liter som utvikler omtrent 500 CV kraft og som er i stand til å akselerere dette beistet 2,4 tonn av 0 til 100 km/t i bare 5 sekunder, og med en maksimal hastighet på 250 km/t. Kort sagt, to eksklusive spesialutgaver av Range Rover som er en fryd å se, men som sikkert svært få vil ha råd til. Et preparat verdig anerkjennelse, signert av Overfinch.

Leave a Comment