Lysene og skyggene til Renault Clio 2024, ikke alt er så vakkert som det ser ut til

Den nye Renault Clio 2024 bringer med seg en designendring så sterkpå forsiden, som ser ut som en ny generasjon av modellen. Det er det imidlertid ikke i det hele tatt. Det handler om en enkel restyling av femte generasjon som, husk, har vært med oss ​​siden 2019. Og ja, selvfølgelig er det viktige endringer og betydelige forbedringer. Nå er ikke alt så vakkert som det ser ut ved første øyekast. Det er lys og skygger i denne nye Clio som er verdt å stoppe for detaljer.

Den første skyggen er uten tvil at så mye som det virker som en ny generasjon, er det i virkeligheten ikke mer enn en restyling av femte generasjon ankom i 2019. Tross alt fortsatt samme bilselv om det er det i denne versjonen estetisk mer moderne og den har blitt utstyrt med bedre utstyr. Spesielt på teknologinivå, hvor det trengte en umiddelbar gjennomgang og franskmennene har handlet som de hevdet å gjøre. Han Renault Clio 2024 Den lanserer en helt annen front, mer moderne og renere, og mye mer elegant. Men bakdelen har knapt noen nevneverdige endringer, og det er heller ingen vesentlig oppussing i kabinen, utover en praktisk endring for bærekraftige materialer.

renault clio 2024 1

Den verste nyheten som kan komme med Renault Clio 2024, den billigste versjonen av serien forsvinner og prisene stiger

Nå ham Renault Clio 2024 konto i alle versjoner med en digitalt instrumentpanelmen hva kan være 7 eller 10 tommer diagonalt. Her bra. For multimediesystemet fortsetter imidlertid Renault å satse på en vertikal skjerm og at i de billigste versjonene blir det bare 7 tommerog i den dyreste av 9,3 tommer. Både i det ene tilfellet og i det andre virker de små, selv om i det minste programvaren er god og de alltid er kompatible med Android Auto og Apple CarPlay trådløst.

Det mest kritiske punktet i denne nye Renault Clio 2024 er det den billigste versjonen forsvinner at utvalget var tilgjengelig og at vi kunne kjøpe en Clio fra bare 16 229 euro – som er prisen den er tilgjengelig for akkurat nå. Han 65 hk SCe bensinmotor av kraft, vil den ganske enkelt ikke lenger være tilgjengelig i denne nye iterasjonen av modellen og i stedet den mest grunnleggende vil være 1.0 TCe 91 CV. Og dette, effektivt, vil gjøre ja eller ja prisene går opp for den franske kompakten.

renault clio 2024 2

Dårlige nyheter fordi den dag i dag, uten at denne nye Clio har begynt å bli solgt, både den Clio Som fange har blitt to av beste kjøpsalternativer for de som leter etter en bil til en god pris. Vi snakker ikke lenger om billige biler som sådan, men i det minste innebygd i rasjonelle pengebruk og ikke i ublu priser som mange av sine konkurrenter. For nei, 65 hk SCe-motoren er ikke «bra» som sådan, men det er den nok til urban bruk og litt lenger, og fremfor alt billig å kjøpe og med en lavt forbruk av gass.

Så selv om 2024 Renault Clio ser ut som en ny generasjon og revolusjonerende modellendring, er den faktisk den eneste revolusjonen er på fronten. Og ja, den teknologiske forbedringen er gode nyheter, men det er det det var nødvendig. Og selv om den har bedre teknologi i kabinen, er det ikke det at det franske merket har vært for raus med diagonalen på skjermene. Nå, hvis det er noe negativt i denne nye iterasjonen av modellen, er det faktisk det faktum at den enkleste mekaniske konfigurasjonen er eliminert, og spesielt billigere som til nå har vært tilgjengelig i sitt sortiment. Vi får se hvor mye prisen stigermen la oss ikke være i tvil om det deres priser vil gå opp.

Leave a Comment