Mazda3 2019, ny generasjon mer effektiv og dynamisk

Ny Mazda3 2019. Den nye generasjonen har blitt sluppet på Los Angeles Auto Show, og selv om praktisk talt alt har endret seg i den kompakte modellen til japaneren, mekanisk utvikling er nok høydepunktet. med det nye SkyActiv-X bensinmotorersom allerede var kunngjort, og som tillater redusere forbruket med opptil 30 % Takk til mikrohybridisering.

De 2019 Mazda3 er basert på arkitektur SkyActiv kjøretøyarkitektur; Takket være dette har den en større strukturell stivhet som bør favorisere dens dynamiske oppførsel, og også takket være dette en bedre lydisolering av kupeen og vibrasjoner er redusert. Ett skritt fremover, med 2019 Mazda3for å komme nærmere premium cut kompaktene.

Mazda3 2019 23

De 2019 Mazda3 vil være tilgjengelig fra våren 2019 og den kommer i versjoner av fem dører og med karosseri firedørs sedan. Som vi kan se i deres offisielle fotografier, med en mer moderne og dynamisk design, påvirket av Vision Coupé og Kai. Og innvendig, med et nytt infotainmentsystem med 8,8 tommers skjerm.

Nye motorer for 2019 Mazda3

De SkyActiv-X-motorer de skulle komme ingen tennplugger for tenning, med et trykksystem som ligner på dieselmekanikk. Men til slutt kommer de med tennplugger, og innsatsen går til mikrohybridisering. Det merkelige er at med 2019 Mazda3 har ikke satset på 48V av de fleste mild-hybridmen mikrohybridiseringen utføres av en 24V system.

Mazda3 2019 8

Utvalget av mekanikk av 2019 Mazda3som forventet av merket i presentasjonen, vil bestå av SkyActiv-G 1.5 og SkyActiv 2.0 i forhold til bensin, og den SkyActiv-D 1.8 For de som foretrekker diesel. Vi vil ha den tilgjengelig med endring manuell eller automatiskmen vi vet ennå ikke nøyaktig med hvilke assosiasjoner, det vil bli avslørt når priser og alle dens versjoner.

På den annen side vil utvalget også vurdere nytt i-Activ-systemav firehjulstrekk, selv om den neppe kommer til Norway. Dette systemet har blitt forbedret ved å introdusere vektor dreiemomentkontroll for levering mellom for- og bakaksel.

2019 Mazda3-bilder

Leave a Comment