Med denne Genesis G70 vil Hyundai stå opp mot BMW 3-serie

Genesis G90 har gitt liv til det nye Hyundai luksusmerkemen denne nye «divisjonen» forbereder seg allerede nye modeller og blant dem en direkte respons på BMW 3-serie og Audi A4. Vil bli oppringt Genesis G70 og for øyeblikket vil vi se en prototype av den i New York Salon 2016tydeligvis tar noen av de karakteristiske trekkene til sin eldre bror, og også forutse hva som forventes å være på markedet i slutten av neste år.

De Genesis G70 den vil være under G90-modellen på alle måter. Mer kompakte dimensjoner, mer justerte funksjoner og selvfølgelig en pris tilpasset konkurrentene, men uten å miste essensen av en luksusmodell som Genesis har til hensikt å fange opp i hele sin katalog, foreløpig fullført kun av G90 og G90L, dens utvidede versjon .

https://www.youtube.com/watch?v=J0e0FQ5nLqo

I dimensjoner og fordeler vil den stå opp mot BMW 3-serie, Mercedes C-klasse og Audi A4, men ambisjonene er nærmere Jaguar XE, ifølge produsentens tilnærming. Og i ham vil vi se bred grill sekskantet ledet av Genesis-logoen på panseret, men ifølge denne første prototypen med noe mer markerte former og sportigere i utformingen, noe som er spesielt merkbart i de mer flate frontlysgruppene.

Utformingen av Genesis G70 i sin produksjonsversjon vil den gjennomgå noen endringer med hensyn til dette prototype, som vi ennå ikke har sett hverken siden eller baksiden av. Det de vil vise oss på New York Motor Show i 2016 er imidlertid ifølge merkets direktør en forhåndsvisning av «kvaliteten på merkets design», og de har ikke nølt med å omtale det som «raffinert, uttrykksfullt og atletisk». » «, men samtidig elegant.

Leave a Comment