Med sikte på suksess i Europa, vil Leapmotor C10 følge i BYDs fotspor med +300CV og strukturelt batteri

Selv om Sprangmotor er mindre populært globalt, dette kinesisk merke ønsker å følge samme trinn i BYD og møte markedet europeisk. Dette har blitt demonstrert ved å delta på München Motor Show i 2023, hvor de har blitt presentert Sprangmotor C10. En interessant SUV med mer enn 300 hk av maksimal kraft og banebrytende teknologi som faktisk på et tidspunkt senere vil bli solgt her. Og følg oppskriften på bli en suksess i Europa, selv om det er sant at det vil få oss til å vente litt før vi ser det rulle på veiene våre.

Samme som MG, NIO; BYD eller XPeng, blant noen andre, Leapmotor kommer til Europa snart og med den hensikt å også konfrontere de tradisjonelle merkene fra det gamle kontinentet. For øyeblikket i Kina vinner de terreng litt etter litt, og satser fremfor alt på tilbud god kvalitetriktig ytelse og svært konkurransedyktige priser. På motormessen i München i 2023 har de vist hva som vil bli en av hovedsatsingene deres for Europa, nemlig Sprangmotor C10selv om den opprinnelige rekkevidden vil bestå av andre tre modeller til. For øyeblikket viser denne SUV-modellen en elegant og sporty design med en veldig markert personlighet og, som vi nevnte før, noen utmerkede fordeler.

sprangmotor c11 1

Dette er Leapmotor C10, en interessant SUV med 340 HK som kommer til Europa senere etter BYD-modellen

Selv om de har lite å gjøre med hvert merke, Leapmotor kommer til å følge i fotsporene til BYD fordi de faktisk peker på kopier strategien din å gå inn på det europeiske markedet de neste årene. De kommer til å få oss til å vente fordi, for å følge samme modell, vil de vente med å ha en utvalg av fire helelektriske kjøretøy, og det vil være når de går om bord på det gamle kontinentet. For nå, etter hvert som vi gikk videre, Sprangmotor C10 har blitt presentert som spydspiss av denne introduksjonen i Europa. Og selvfølgelig, når det gjelder ytelse, har den den perfekte oppskriften for å være en vellykket modell i vårt marked.

Det første å vite om Sprangmotor er at selv om den ikke er like populær som andre asiatiske merker, har den det førsteklasses komponenter signert av selskaper som ZF, Bosch, Nvidia eller Qualcomm. Utover den muskuløse og slående designen, som kombinerer eleganse og sportslighet i et format som utstråler sin egen personlighet, har den en bemerkelsesverdig teknologisk utstyr hvor det for eksempel ikke mangler LiDAR radar å tilby autonome kjørefunksjoner på et mer avansert nivå enn sine direkte konkurrenter.

sprangmotor c11

Passasjerrommet kan konfigureres med to rader og fem seteri en klassisk konfigurasjon, eller med tre rader og seks seter, med uavhengige seter i både andre og tredje rad. Det er ikke avslørt i detalj hvordan hytta vil bli, selv om det har vært mulig å se på de første bildene at den har en enestående teknologisk utstyr og er preget av en minimalistisk design for dashbordet. Men i denne første fremskritt for det europeiske markedet ønsket Leapmotor å fokusere på å gi andre nøkkeldetaljer om Leapmotor C10, med fokus spesielt på motorkonfigurasjon av modellen.

I denne forstand er det mest bemerkelsesverdige at den har en egenutviklet plattform med integrert batteri på chassiset, slik at en energi tetthet noe høyere enn vanlig. Det oversettes til mer autonomi og en betydelig reduksjon i produksjonskostnadene, men også i en større strukturell stivhet og et høyere sikkerhetsnivå, som fremfor alt, både Tesla og BYD har demonstrert. Denne plattformen støtter konfigurasjoner med en eller to elektriske motorer og faktisk fremmer selskapet versjoner av 230 HK med motor og 340 HK maksimal effekt med to motorer og firehjulstrekk. Videre med elektriske motorer av bare 76 kg og at de er det oljeavkjølt for å oppnå høyest mulig effektivitet.

Leave a Comment