Mekaniske triks for å gi bilen din mer kraft

De nyttig liv av bilen din er begrenset, men bred i den forstand som vi skal fordype oss i. I utgangspunktet, a Ny bil Den er kjøpt for å innfri forventninger som, etter 5 år med den, kan ha endret seg fullstendig. Og ja, mange av oss har lurt på hvordan gi strøm til bilen vår billig, eller rett og slett hvordan gi den det «pluss» av sportsånd som vi ser etter bak rattet. Og det finnes måter, flere som sannsynligvis kan hjelpe deg.

endre inntakssystem

Innlegget, standard, klemmer ikke det fulle potensialet til motoren din. Og selv om endringen i inntakssystemet ikke vil gi samme resultater i alle modeller, er sannheten at en sportsutstyr er i stand til å øke kraften betraktelig, med økninger i opptil 10 hk i de mest ytelsesmotorene og med en utgift på knapt 200 euro for komponenter av topp kvalitet. I utgangspunktet er det denne modifikasjonen tilbyr oss en enkel endringsom ikke engang kommer til å kreve gå gjennom verkstedog at det vil bety for motoren vår en bedre luftstrøm og en lavere temperatur for å optimalisere ytelsen.

Stabilisatorstenger på akslene

Vi plasserer oss, nok en gang, i en mekanisk forbedring som neppe når 150 euro og det kommer til å favorisere chassis stivhet. Om den dynamiske oppførselen til kjøretøyet vårt stabilisatorstenger De vil garantere oss overlegen strukturell stivhet, og de kan installeres på for- eller bakakselen, eller en komplett pakke som gir oss enda bedre resultater. Grovt sett, bak rattet kommer vi til å merke en mer presis kurvekjøring, med redusert treghet.

omprogrammering av strømstyringsenheten

Omprogrammer den elektroniske kontrollenheten

«Repros», blant disse endringene for å gjøre bilen vår sportsligere, er kanskje den minst pålitelige endringen. Sannheten er at i turbomotorer vil det garantere mye mer kraft, på bekostning av å øke turbotrykket og, ja, redusere påliteligheten når vi øker kraften. Det anbefales å ikke gjøre endringer utover en forbedring på 20 %, og i naturlig aspirerte motorer kan kontrollenheten imidlertid «klemmes» uten frykt, selv om endringene når det gjelder ytelse og kraft vil være mye mindre merkbare.

Har du spørsmål om hva du skal gjøre med bilen din? Du kan spørre i mekanikk- og vedlikeholdsforumet

Leave a Comment