Mening om leie og opplevelse: bedre enn å kjøpe en ny bil?

De leie Det er ikke lenger en eksklusiv modalitet for Virksomhet; du kan også leie den frilansere og enkeltpersonerog det blir mer og mer populært. Sjåfører ser stadig mer interessant en langtidsleie -at dette i utgangspunktet er hva utleie består av- at kjøpe ny bil etter den vanlige prosedyren. Og vi ønsker å fortelle deg hva som er fordeler og ulemper av dette alternativet, samt en mening og personlig erfaring.

Videoen som følger med denne artikkelen er en mening om leie, eller rettere sagt en personlig erfaring med LeasePlan, som er en av mange bedrifter som tilbyr denne muligheten til både bedrifter og privatpersoner og selvstendig næringsdrivende. Før vi tar opp denne spesifikke saken, vil vi fortelle deg hva som er fordeler og ulemper med å leie.

Fordelene med å leie

  • Alt inkludert i en enkelt månedlig avgift: forsikring, vedlikehold og annet.
  • Fradragsberettiget utgift for bedrifter og frilansere.

De to over er trolig de største. fordelene med å leie. Når du leier et kjøretøy som følger denne modaliteten, må du ganske enkelt betale en fast månedlig avgift som er inkludert ulike tjenester. Fra vedlikehold fra kjøretøyet til ITV, betale skatt osv. I tillegg, siden det er veldig likt en langtidsleie, er gebyret en fradragsberettiget utgift for bedrifter og frilansere.

Det har med andre ord fordeler på grunn av betalingsmåten, som til og med inkluderer sikker av kjøretøyet for sjåføren og andre, og tilbyr visse skattefordeler ikke bare til bedrifter, men også til selvstendig næringsdrivende. Men er de alle fordeler?

Ulempene (eller problemene) med å leie

  • De genererer ikke «verdi».
  • Det er ikke fleksibelt (bortsett fra spesifikke modaliteter).

Og de to foregående, som vi nå skal utvikle, ville vært størst ulemper med å leie. Bilen vil uansett ikke stå på ditt navn, men blir det på vegne av selskapet som yter tjenesten fra begynnelsen til slutten av kontrakten. Og det er faktisk en leie, som noen ganger tilbyr Kjøpsmulighetmen det alltid det blir dyrere og vil ikke generere «verdi».

Når du er ferdig, som om du har leid et hus, du har ingenting, vil du bare ha hatt glede av en tjeneste. Når kontrakten er ferdig, vil du kunne ta en annen bil -og starte en ny kontrakt-, eller levere din og ingenting annet. Men alt du har brukt måned til måned blir til ingenting.

Er det verdt å leie? I hvilke tilfeller ja, og i hvilke nei?

I det leiei begynnelsen vil det bli etablert, ved kontrakt, den varighet av det samme i måneder og begrensning i kilometer. Det er tre hovedvariabler du skal velge, og som avhenger av leiepris: bil, kontraktens varighet og maksimal kjørelengde.

Selv om varigheten og kjørelengden ikke er fleksibel, leasing i seg selv er fleksibilitet. Vi kan sette en varighet på tre årfor eksempel, og i dette begrepet helt ny bil «stadig». Hva er bra med dette? At vi alltid vil ha en bil med nyeste sikkerhetsteknologi, for eksempel, og det er noe vi alltid bør huske på. Også med en moderne mekanikksom er like viktig for brukeren.

I tillegg innebærer det viktig skattefordeler for bedrifter og frilansere; er til dem de som kanskje er mest interessert. Hvis du er en privatperson, kan det imidlertid være omstendigheter der du er interessert i å leie, men som hovedregel vil det være et mindre attraktivt alternativ.

Mening om leie og personlig erfaring (med LeasePlan)

Etter å ha en konkret erfaring, kan vi ikke lukke denne artikkelen uten en mening om utleie. Det vil være urettferdig å ikke presisere og understreke at erfaringen er med selskapet LeasePlan. Saken vi snakker om er den i videoen øverst i denne artikkelen, en kontrakt for leie med LeasePlan som frilanser, med en varighet på 36 måneder og til 15.000 km årlig, for en FIAT 500 1.2 Pop på 69 CV kraft, ca 200 euro per måned.

Disse tidligere dataene er de minst viktige. Nøkkelen er i rekruttering, distribusjon og kundeserviceledelse av selskapet, som en tjenesteleverandør, og har vært absolutt katastrofal. Jeg anbefaler at du ser videoen hvis du vurderer å ansette leie med LeasePlanå ha en referanse til en faktisk kunde av selskapet.

Åpenbart er denne erfaringen med LeasePlan leasing bør ikke skitne til kommersiell ledelse fra andre selskaper, langt ifra. Kun for å belyse hvordan et bestemt selskap yter service, og den odysseen som dårlig kundeservice kan forårsake en kunde. leie.

Leave a Comment