Mer kraft, enda mer sportslig

Hvis vi allerede kjenner den nye Volkswagen Polo 2018, trengte vi å møte hans eldre bror, den volkswagen polo gtisom kommer til å stå opp mot Ford Fiesta ST og Peugeot 208 GTI.

Designet til Volkswagen Polo GTI kunne ikke vært annet enn sportsligere enn sin yngre bror. Han ny støtfanger med klassisk rød stripe på honeycomb-grillen vil gjøre en forskjell. Bak vil vi ha en dobbel eksosuttak mer konvensjonell enn sett i R-Line-styling, med et rør på hver side av støtfangeren. Vi skal også ha serier 17 tommers hjula bakvinge og sidefotstøtter.

Men forskjellene slutter ikke der. Interiøret i Volkswagen Polo GTI skiller seg ut over normal Volkswagen Polo-modell takket være det klassiske Clark-trekkettil de røde sømmene på rattet, flatet i bunnen, som passer til det og som også finnes på girspaken og på kanten av gulvmattene. Taket vil være ferdig i svart og vil ha ambient belysning. Instrumenteringen vil selvfølgelig være heldigital.

DB2017AU01123 stor

Volkswagen Polo GTI gir oss 200 hestekrefter for en morsommere kjøretur

Den nye Volkswagen Polo GTI vil ha i hjertet en 2.0 TSI-motorstørre enn den forrige 1,8-literen, som vil gi oss opptil 8 flere CV, og nå en 200 hk levering, så det bør overstige 6,7 sekunder å akselerere fra 0 til 100 km/t og 236 km/t toppfart. Moroa vil ikke ende der, siden Volkswagen Polo GTI kommer med manuell girkasse For de som liker total kontroll over kjøretøyet. I tillegg kommer det mulighet for å få den med automatisk 7-trinns DSG-girkasse. Den nye MQB A0-plattformen til Volkswagen Polo GTI gir oss også en ny fjæring som senker 15 mm i høyden, som vil mye smidigere i kurven.

Leave a Comment